- Fulham bør angre

John Carew er glad han er i Valencia, og ikke Fulham om dagen.

Carew er tilbake i toppform og stinn av selvtillit igjen. Før EM-kvalifiseringskampen mot Romania sa Lørenskog-gutten til Dagbladet at han var lykkelig over at det ikke ble noe av overgangen til Fulham sist sesong.

- Jeg ble villedet og lokket av pengene. Jeg holdt på å bli lurt. Heldigvis gikk det i vasken, sa Valencia-spissen.

Han sa samtidig at for ham ville det vært en katastrofe å spille i England. I dag publiserer nettstedet planetfootball.com et intervju med Carew. Der mener Carew at Fulham bør angre på at det ikke ble noe av overgangen.

- Det engelske laget vet at de tok feil og de bør være lei seg for at det ikke ble noen kontrakt, sier Carew.

Nå sier Carew at han er glad at han ikke har gått glipp av sesongstarten i Spania. Han er godt fornøyd med både det han selv og laget har prestert så langt.

- Jeg er i god form, noe som ikke er helt normalt for meg så tidlig i sesongen, sier Carew.

- I løpet av årene jeg har vært i Valencia har jeg lært masse. Jeg fortsetter å lære for hver dag som går. Det er bra i og med at jeg fortsatt er så pass ung.

Han har god tro på at det skal bli en minnerik Valencia-sesong.

- Nå beviser vi spissene at vi kan score mål også. Formen kommer og går, men vi satser alle på gode resultater og å bli spanske mestere igjen. Vi må holde oss på dette nivået hele sesongen. Vi vil prøve alt vi kan, men det store målet er Champions League, sier Carew.

(Dagbladet.no)

<b<I FORM:</B> John Carew er tilbake i toppform. Foto: SCANPIX/REUTERS