PÅ VEI BORT: Molde-midtstopper Vegard Forren er på vei bort fra klubben. Flere utenlandske klubber har vist interesse for 24-åringen. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
PÅ VEI BORT: Molde-midtstopper Vegard Forren er på vei bort fra klubben. Flere utenlandske klubber har vist interesse for 24-åringen. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpixVis mer

- Fulham er et glimrende alternativ

Thomas Myhre mener Forren bør velge spilletid.

(Dagbladet): Dagbladet skrev tidligere i dag at Vegard Forren er på vei til en stor, utenlandsk klubb. Molde-spilleren har den siste tiden blitt koblet til flere klubber - blant dem Manchester United, Everton og Fulham.

Thomas Myhre, tidligere keeper i Everton og fotballekspert i TV2, mener at om det er disse lagene det står om, bør Forren velge Fulham.

- Det er utrolig vanskelig å si noe om hvor han bør gå. Han er en spiller som har tatt store steg, og det er gledelig at han er på vei til utenlands.

- Som tidligere Everton-spiller, skulle jeg gjerne ha sett Forren der. Men for hans egen del, mener jeg Fulham er et glimrende alternativ, sier han.

Trangt om plassene Det begrunner Myhre med at Everton per nå har tre gode midtstoppere som går på rullering - og det gir liten sjanse for at Forren spiller seg inn i A-stallen med det første.

- Det at Everton har såpass gode midtstoppere, gjør at nåløyet blir trangere enn i Fulham. Det beste er å komme for å få spille ganske umiddelbart, sier Myhre.

Brede Hangeland er kaptein både på landslaget og i Fulham, og har en god status i London-klubben.

- Med Brede Hangelands status i Fulham har de helt sikkert spurt ham om råd. Det er positivt om vi får midtstoppere som spiller sammen både på landslaget og i Fulham, sier Myhre.

- Klar for en god klubb Erik Thorstvedt har også en fortid i engelsk fotball. Han sier, som Myhre, at det er vanskelig å råde Forren til å velge en av disse klubbene.

- Det jeg vet, er at han er klar for å gå til en god klubb. Uansett hvor, vil det være bra for ham. Det er mange ting som skal klaffe, men Forren har absolutt forutsetningene for å klare seg bra i Premier League, sier Thorstvedt.

Ryktene svirrer fortsatt rundt Forren. Tidligere i dag har Molde FK avvist at Fulham har lagt inn bud på 24-åringen, mens britiske aviser nevner både Manchester United, Everton, Fulham, Newcastle og Sunderland som aktuelle kjøpere.

FULHAM ET GODT ALTERNATIV: Tidligere landslags- og Evertonspiller Thomas Myhre mener at Vegard Forren bør velge Fulham - èn av mange klubber han har blitt lenket til den siste tiden.
Foto: Håkon Mosvold Larsen / SCANPIX .
FULHAM ET GODT ALTERNATIV: Tidligere landslags- og Evertonspiller Thomas Myhre mener at Vegard Forren bør velge Fulham - èn av mange klubber han har blitt lenket til den siste tiden. Foto: Håkon Mosvold Larsen / SCANPIX . Vis mer