Fulham fikk Stoor-nei

Resultatløst Trondheims-besøk.

• HamKam - Rosenborg direkte på Dagbladet.no i dag kl. 19

Fulham-representantene reiste hjem fra Trondheim tirsdag. Fortsatt er ikke partene enige, men mye tyder på at RBK mister Fredrik Stoor.

- Fulham har vært i Trondheim, men vi er ikke enige. Det er fortsatt en mulighet for at vi blir det, for vi er nærmere enn vi har vært, sier fungerende sportslig leder i RBK, Erik Hoftun til Adresseavisen.

Fulham fikk nei på sitt første bud på mellom 12 og 15 millioner kroner. Tirsdag ble det nye budet diskutert, men partene kom altså ikke til enighet. Etter det Adresseavisen erfarer håper Rosenborg å håve inn over 20 millioner kroner for Stoor, men Fulham er ikke, i hvert fall ikke foreløpig, interessert i å bruke så mye på den svenske høyrebacken.

Også Fredrik Stoors agent, Per Jonsson, var i Trondheim for å overvære forhandlingene. Han mener det neppe er realistisk at RBK får tilslag på 20 millioner kroner.

- Realismen ligger på cirka 17-18 millioner kroner. Det er ikke mange høyrebacker - eller backer generelt i Skandinavia - som er gått for mer enn 20 millioner, sier han, og legger til at de personlige forhandlingene med Fulham ikke vil by på særlige problemer hvis klubbene blir enige.

Rosenborg vil gjerne beholde Stoor til det norske overgangsvinduet åpner 1. august. Det vil ikke Fulham. London-klubben reiser til Sør-Korea på treningsleir 20. juli, og vil gjerne ha med Stoor dit.

• HamKam - Rosenborg direkte på Dagbladet.no i dag kl. 19

Fulham fikk Stoor-nei

(NTB)

OVERPRISET: Rosenborg vil ha mer penger enn det Fulham er villige til å by for Fredrik Stoor (t.v.). Her i duell med en annen spiller som sliter med å komme seg videre grunnet høy prislapp, Russlands Andrej Arsjavin. Foto: AP/Scanpix
OVERPRISET: Rosenborg vil ha mer penger enn det Fulham er villige til å by for Fredrik Stoor (t.v.). Her i duell med en annen spiller som sliter med å komme seg videre grunnet høy prislapp, Russlands Andrej Arsjavin. Foto: AP/Scanpix Vis mer