Fulham fortsetter sommerhandlingen med Tottenham-spiller

Ble årets spiller i Premier League for to år siden.

FULHAM-KLAR: Scott Parker er Fulhams foreløpig siste signering denne sommeren. Han blir dermed lagkamerat med Brede Hangeland og John Arne Riise i London-klubben. Foto: AFP PHOTO / IAN KINGTON
FULHAM-KLAR: Scott Parker er Fulhams foreløpig siste signering denne sommeren. Han blir dermed lagkamerat med Brede Hangeland og John Arne Riise i London-klubben. Foto: AFP PHOTO / IAN KINGTONVis mer

(Dagbladet): Fulham og Martin Jol fortsetter sommerhandlingen. Denne gangen er det Scott Parker som har kommet inn portene på Craven Cottage.

Brede Hangeland og John Arne Riise får dermed ytterligere en ny lagkamerat. Så langt denne sesongen har allerede Adel Taraabt, Darren Bent, Maarten Stekelenburg, Sasha Rieter, Fernando Amorebieta, Derek Boateng og Ange-Freddy Plumain signert for London-klubben.

Hva 32-åringen koster Fulham er ennå ikke kjent.

Årets spiller Scott Parker har de to siste sesongene spilt for Tottenham, men har tidvis vært veldig plaget av skader.

Før hans periode på White Hart Lane, spilte han for West Ham i fire sesonger. Han klarte ikke å hindre «The Hammers» i å rykke ned for to sesonger siden, men ble likevel hedret som «Årets spiller» i Premier League av sportsjournalistene den sesongen.

På merittlisten hans står også en Premier League-tittel. Denne vant han med Chelsea i 2004/2005 etter at José Mourinho tok klubben til dens første ligatittel på et halvt århundre.

- Han jobber utrettelig Parker, som har signert en treårs-avtale, sier selv til Fulhams offisielle hjemmesider at han ser frem til å starte i sin nye klubb.

- Jeg er meget fornøyd med å ha kommet hit, og ser veldig frem til å møte mine nye lagkamerater på treningen i morgen. Fulham er en etablert Premier League-klubb, og jeg gleder meg til å hjelpe til med å løfte klubben ytterligere de neste tre årene, sier han.

Manager Martin Jol sparer heller ikke på lovordene om 32-åringen.

- Han er en spilltertype som jobber utrettelig for laget sitt, og er fantastisk god både med og uten ball. Han har vist hva han er god for både i Premier League og på landslaget i en årreke, sier Jol.

ÅRETS SPILLER: Scott Parker har både vunnet Premier League, og blitt kåret til ligaens beste spiller. Her fra en kamp mellom Tottenham og Manchester United forrige sesong. Foto: AFP PHOTO/Ian KINGTON
ÅRETS SPILLER: Scott Parker har både vunnet Premier League, og blitt kåret til ligaens beste spiller. Her fra en kamp mellom Tottenham og Manchester United forrige sesong. Foto: AFP PHOTO/Ian KINGTON Vis mer