Fulham-gutta klare for skjebnekampen

- Har gjort dette før, sier Nevland.

(Dagbladet.no): Følg Fulham - Birmingham direkte kl. 16 i morgen!

- Det blir akkurat som forrige helg mot Manchester City; vi må vinne, sier Brede Hangeland til ESPN.

Den norske landslagsstopperen snakker om morgendagens skjebnekamp mot Birmingham på Craven Cottage. En kamp Fulham må vinne for fortsatt å ha håp om å spille sammen med de beste neste sesong.

Fulham ligger nest sist med 30 poeng, to poeng bak Birmingham og tre poeng bak Rading og Bolton.

- Vi har alt å spille for og jobber vi så hardt som vi gjorde mot City tror jeg vi har en god sjanse, sier 27-åringen.

Roy Hodgsons lag så fortapt ut ved halvtid mot Manchester City. En magisk snuoperasjon og tre mål gjorde at håpet lever.

- Jeg kom ikke til Fulham for å spille i Championship, slår Erik Nevland fast til Daily Mail.

Erik Nevland har berget plassen med Roy Hodgson ved roret før. Engelskmannen tok over Viking i 2004 og ledet Stavanger-laget ut av gjørma og til 9.plass i Tippeligaen.

BIDRO SIST: Erik Nevland skaffer Fulham straffespark i kampen mot City. Spissen tror Roy Hodgson redder London-laget fra en Championship ingen vil spille i. Foto: Jon Super/AP
BIDRO SIST: Erik Nevland skaffer Fulham straffespark i kampen mot City. Spissen tror Roy Hodgson redder London-laget fra en Championship ingen vil spille i. Foto: Jon Super/AP Vis mer

- De to situasjonene kan sammenliknes og jeg tror vi kunne gått ned det året om det ikke hadde vært for Roy, sier Nevland.

30-åringen tror Hodgson kan gjør det igjen.

- Jeg har sett mye av det samme her i Fulham. Han er veldig flink til å organisere laget og gjør alle trygge på hvilken rolle hver enkelt har. Jeg har gjort det før sammen med Roy, forhåpentligvis kan vi klare det denne gangen også, sier Nevland.

Skjebnekampen og resten av Premier League-runden følger du direkte på Dagbladet.no i morgen fra kl. 13.45!

Fulham-gutta klare for skjebnekampen
<B>SKJKBENEKAMP:</B> Brede Hangeland og Fulham tok en livsviktig seier mot City forrige helg og må gjøre det samme når Birmingham kommer på besøk i morgen.