Fulham-manageren latterliggjør Riise og Hangeland

- Kjenner du Raul?

KRASS:  John Arne Riise og Brede Hangeland (innrammet) har tidligere kommet krasse kommentarer i retning av Magath. I dag kom manageren med sitt tilsvar. Foto: NTB Scanpix.
KRASS: John Arne Riise og Brede Hangeland (innrammet) har tidligere kommet krasse kommentarer i retning av Magath. I dag kom manageren med sitt tilsvar. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Verken Brede Hangeland eller John Arne Riise var ønsket med videre av Fulham-manager Felix Magath etter nedrykket i mai.

De to tidligere landslagsprofilene har begge gått hardt ut mot tyskeren. Riise raste mot Magath under TV 2s Premier League-sending mandag denne uken.

- Under Martin Jol og René Meulensteen hadde vi et system og en visjon. Alt det vi hadde jobbet med de siste fem årene ble bare kastet vekk. Fulham hadde egne systemer, men alt ble bare skylt ned i do, sa Riise.

- Lå på bunnen Under en pressekonferanse i dag ble Magath konfrontert med uttalelsene.

- Jeg har vært her siden slutten av februar. Før jeg kom hit spilte John Arne Riise og Brede Hangeland her. Uten min støtte var de på bunnen av ligaen. Jeg har aldri vært manager i Fulham før, og jeg har aldri vært trener i det norske fotballforbundet, sier Fulham-manageren ifølge TV 2.

Fulham-manageren fortsatte med kritikken i retningen av den norske duoen.

- Jeg er ikke ansvarlig for at det norske landslaget ikke er så suksessfullt og for at de ikke spilte det siste VM- og EM-sluttspillet. De spilte ikke der. Jeg vet ikke hvorfor, for de har gode spillere. De må ha en veldig dårlig manager. Det er ingen god forklaring når de har så gode spillere, men jeg var aldri manager for Norge og jeg var ikke Fulham-manager før i februar.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer