Fulham øker budet på RBK-Stoor

- Selger til riktig pris, sier Hoftun.

(Dagbladet.no): RBKs svenske landslagsback Fredrik Stoor kan være på vei til Premier League-klubben Fulham, skriver Trønder-Avisa.

Svenskens agent bekrefter at klubben til Brede Hangeland og Erik Nevland har lagt inn et bud nummer to på 24-åringen.

- Fulhams første bud ble avslått, men klubben er såpass interessert i Fredrik at de kom med et nytt og forbedret bud nylig, sier Stoors agent Per Jonsson til Adressa.no.

Fungerende sportsdirektør Erik Hoftun bekrefter budet og sier at backen har sin pris.

- Vi har nettopp undertegnet en ny kontrakt med Fredrik, og vi er selvfølgelig svært interesserte i å beholde han. Men sånn er det i fotballen. Er budet høyt nok, kommer vi nok til å selge, sier Hoftun.

Ifølge samme avis skal budet nå ligge på mellom 13 og 15 millioner kroner.

To franske klubber skal også ha vist interesse for sidebacken som startet Sveriges to siste EM-kamper og gjorde en god figur. 

-  Fredrik har levert gode prestasjoner for RBK over tid, og fikk spille fra start i to av Sveriges kamper under EM, og det er absolutt med på å øke markedsverdien hans, sier Hoftun til Trønder-Avisa.

PREMIER LEAGUE-AKTUELL: Fulham har økt sitt bud på Ferdrik Stoor og RBK er villig til å selge. Foto: Sergey Ponomarev/AFP
PREMIER LEAGUE-AKTUELL: Fulham har økt sitt bud på Ferdrik Stoor og RBK er villig til å selge. Foto: Sergey Ponomarev/AFP Vis mer
Fulham øker budet på RBK-Stoor