Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fulham rotet bort viktig poeng på tampen

Matchvinnertrøya til Gerrard havner i Norge.

 TIL JANSRUD:  Etter Kjetil Jansruds bronse i utforen søndag, lovet Steven Gerrard at nordmannen skulle få drakta hans fra Fulham-kampen. I kveld ble det matchvinnerdrakta. Foto: AP Photo / Sang Tan / NTB Scanpix
TIL JANSRUD: Etter Kjetil Jansruds bronse i utforen søndag, lovet Steven Gerrard at nordmannen skulle få drakta hans fra Fulham-kampen. I kveld ble det matchvinnerdrakta. Foto: AP Photo / Sang Tan / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

• Fulham - Liverpool 2-3 (1-1)

(Dagbladet): Fulham ligger nederst i Premier League, og trenger alle poeng de kan få om dagen. Og det så svært lenge ut til at de skulle greie å gjøre som de gjorde mot United i helgen: ta et viktig poeng.

Men 35 sekunder før full tid ble Daniel Sturridge felt, og dommeren dømte det som var en klar straffe.

Havner i norske hender Steven Gerrard banket inn ballen fra straffemerket - og sørget for at det var gjestene som tok med seg alle tre poengene fra Craven Cottage.

Og den drakta som Gerrard scoret det avgjørende målet med vil havne i norske hender.

Etter at Kjetil Jansrud tok bronse under utforen i Sotsji søndag, fikset John Arne Riise en hilsen til Jansrud - som har mannen med nummer åtte på ryggen som sin store helt.

I en tekstmelding som ble presentert hos Senkveld, lovet Steven Gerrard at alpinisten skulle få den drakta han spilte med under kampen mot Fulham.

Klumsete Touré Hjemmepublikummet kunne juble for en tidlig scoring. En scoring av Liverpool-spiller Kolo Touré.

Da Kieran Richardson i det åttende minutt slo en pasning inn foran Liverpools mål, mente han nok at den skulle ende hos Ryan Tunnicliffe, som kom på løp.

 SEIERHERREN:  Steven Gerrard satte straffesparket Liverpool fikk på overtid, etter at Daniel Sturridge ble felt. Dermed endte det med seier over Fulham. Foto: REUTERS / Eddie Keogh / NTB Scanpix
SEIERHERREN: Steven Gerrard satte straffesparket Liverpool fikk på overtid, etter at Daniel Sturridge ble felt. Dermed endte det med seier over Fulham. Foto: REUTERS / Eddie Keogh / NTB Scanpix Vis mer

Men den ballen bestemte Touré seg for å stoppe, men endte med å sette ballen i eget nett med et slags sleivspark.

Minutter senere kom samme mann i fokus: Da Fulham får frispark mens Liverpool er på løp hjem, springer Touré dommer Phil Dowd rett ned - uten at Liverpool-spilleren snur seg og beklager situasjonen.

Balanse til pause Liverpool spilte en oppvisning av en kamp i helga, da de slo Arsenal hele 5-1. Det samme greide ikke de røde å gjøre i kveld, selv om de reddet seg inn til slutt. 

John Arne Riise var tilbake i Fulham-trøya fra start og hadde sjansen til å vise seg fram for gamlelaget.

Luis Suarez var nær scoring ved flere anledninger, og også Darren Bent hadde en stor sjanse i det 36. minutt.

Daniel Sturridge for balanse i regnskapet før pause. I det 41. minutt ble han spilt igjennom av en flott flikk fra Steven Gerrard. Alene med keeper gjorde 24-åringen det han får betalt for - og satte ballen inn til 1-1 ved hjelp av stolpen.

Mer Liverpool-rot I andre omgang la Liverpool mer press på hjemmelaget. Og i det 60. minutt var Luis Suarez svært nær ved å sende gjestene i ledelsen, da han fikk dratt seg fri og satte skuddet i stanga.

Men mens publikum på Craven Cottage fikk tilbake pusten etter Suarez-sjansen, smalt det i den andre enden.

Da Liverpool-forsvaret rotet på en høy ball inn foran mål fra Darren Brent. Ballen ender hos Kieran Richardson, som denne gangen ikke trengte hjelp fra Kolo Touré, for å få ballen inn i nettet bak Simon Mignolet.

 I FOKUS:  Liverpools Kolo Touré var virkelig i fokus i første del av kampen mot Fulham. Først scoret han selvmål - før han derette løp ned dommeren. Foto:REUTERS / Eddie Keogh / NTB Scanpix
I FOKUS: Liverpools Kolo Touré var virkelig i fokus i første del av kampen mot Fulham. Først scoret han selvmål - før han derette løp ned dommeren. Foto:REUTERS / Eddie Keogh / NTB Scanpix Vis mer

Dermed greide Fulham å øke til 2-1 i det som var en god Liverpool-periode.

Riise slapp I det 72. minutt lot John Arne Riise Philippe Coutinho slippe markeringen, og da hadde ikke Liverpool-spilleren problemer med å finne rom til å fyre av i. Ballen gikk via et Fulham-bein og i mål - til 2-2.

Fulham-keeper Maarten Stekelenburg måtte kaste inn håndkledet i det 76. minutt, etter å ha fått foten til Luis Suarez i ansiktet. Inn kom reservekeeper Stockdale.

I sluttminuttene presset Liverpool på med det de hadde - mens Fulham la seg bakpå med nesten alle mann og holdt stand til det sto 89.25 på klokka.

Hele Norges coronakart