Tapte mot Watford

Fulham rykket ned

I helgen ble det klart at Huddersfield rykker ned fra Premier League. Tirsdag slo Fulham følge etter 1-4-tap borte mot Watford.

NEDRYKK: Fulham skal ikke spille i Premier League neste sesong. Foto: REUTERS/David Klein
NEDRYKK: Fulham skal ikke spille i Premier League neste sesong. Foto: REUTERS/David Klein Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Dermed må Fulhams norske innslag, Håvard Nordtveit og Stefan Johansen, belage seg på spill i mesterskapsserien neste sesong. Nordtveit fikk ikke plass verken på gresset eller benken mot Watford. Johansen er Fulhams eiendom, men er utlånt til West Bromwich Albion.

Det begynte å se skummelt ut allerede etter 23 minutters spill da Abdoulaye Doucouré sendte hjemmelaget i føringen på Vicarage Road, men Ryan Babel tente et lite håp om fortsatt spill i den øverste divisjonen ti minutter senere.

Ingen annen Premier League-klubb har sluppet inn flere mål denne sesongen, og i annen omgang ble det tre nye og 76 totalt så langt. For på seks minutter i annen omgang slukket Will Hughes og Troy Deeney alt Fulham-håp for godt. På volley banket Hughes inn 2-1 via tverrliggeren etter en corner, mens Deeney hadde en enkel jobb med å øke ledelsen etter et flott soloraid av Andre Gray.

Da var det ikke mer luft igjen i Fulham-ballongen, og kvarteret før slutt satte Kiko Femenía punktum med sin 4-1-scoring.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer