KORTVARIG GLEDE: Fulham hadde tre gyldne minutter og scoret to mål. Hull slo imidlertid tilbake, og det ble poengdeling på Craven Cottage. Foto: AP Photo/Kirsty Wigglesworth
KORTVARIG GLEDE: Fulham hadde tre gyldne minutter og scoret to mål. Hull slo imidlertid tilbake, og det ble poengdeling på Craven Cottage. Foto: AP Photo/Kirsty WigglesworthVis mer

Fulham scoret to mål på tre minutter - så slo Hull tilbake

Med Riise og Hangeland fra start.

• Fulham - Hull 2-2 (0-0)

(Dagbladet): Fulham kjemper i bunnen av Premier League, og for John Arne Riise, Brede Hangeland og lagkameratene er alle poeng sårt trengt.

Det gikk først snaue timen før det begynte å skje ting på Craven Cottage.

Først ved en lekker scoring av Djeagah, som fintet bort to spillere og satte ballen i mål fra ti meter. Tre minutter senere la Amorebieta med en heading.

Riise viste seg også ved en tidlig anledning i angrep, men skjøt langt utenfor. Fulham kom også til noen gode sjanser etter scoringene.

Hull reduserte et kvarter før full tid. Fulham-keeper Stockdale løftet et skudd i tverrliggeren, og på returen ventet Jelavic. Han stanget den i mål til 2-1.

Da tok kampen seg også kraftig opp. Det klang i stenger og keepere i full strekk - og fire minutter før slutt ble det endelig en ny nettkjenning.

Long var våkent på bakerste stolpe på et innlegg, og stanget inn utlikningen.

At Fulham kun maktet å ta ett poeng, kan bli til fordel for Ole Gunnar Solskjær og Cardiff, som også kjemper for å unngå nedrykk. De møter Sunderland på bortebane i morgen.

Saken oppdateres