Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fulham-seier i jubileumsgjesp

Klatret fire plasser.

SIKRET SEIER: Bobby Zamora og Diomansy Kamara scoret målene da Fulham slo Hull. Foto: AFP
SIKRET SEIER: Bobby Zamora og Diomansy Kamara scoret målene da Fulham slo Hull. Foto: AFP Vis mer

|||(Dagbladet.no) Fulham - Hull 2-0.

Hjemmelaget inviterte til fest for å markere klubbens 130-årsjubileum, men verken verter eller gjester spilte opp til dans på Craven Cottage.

Fulham var klart best, men ikke blendende gode offensivt.

Hull var fryktelige.

Offsidemål
I løpet av de 43 første minuttene misbrukte Bobby Zamora en god sjanse da han skled fram med tåa si, men forsøket gikk utenfor. Damien Duff hadde et greit skuddforsøk.

Det var det.

Brede Hangeland og Fulham hadde full kontroll på Hull, men klarte ikke skape stort i den andre enden.

FULL KONTROLL: Brede Hangeland og Fulham-forsvaret hadde full kontroll på Hull. Foto: REUTERS
FULL KONTROLL: Brede Hangeland og Fulham-forsvaret hadde full kontroll på Hull. Foto: REUTERS Vis mer

Men to minutter før pause løsnet det. Duff fyrte løs fra 20 meter og Zamora plukket opp returen fra keeper og stupheadet inn 1-0. Det målet burde imidlertid blitt annullert, for Zamora sto i offside da Duff klinket til.

Kamara doblet
Fulham var det eneste laget som tapte begge kampene mot Hull forrige sesong, men mandag kveld var de aldri i nærheten av å miste poengene. Tigrene har vært svært gavmilde denne sesongen - 20 baklengs før denne kampen - og de klarte ikke holde tett på Craven Cottage heller.

Andreomgangen var lenge et like stort gjesp som den første, helt til Diomansy Kamara ga publikum noe å glede seg over igjen etter 64 minutter. Zamora stakk i bakrommet og han spilte ballen på tvers inn i feltet, til en umarkert Kamara som enkelt scoret sitt første seriemål for sesongen.

Resten av kampen ble en ren transportetappe for londonerne, som klatrer fire plasser i Premier League.

Det ble selvfølgelig litt badeballmoro i kveld også. Flere Fulham-tilhengere ble fratatt svarte og hvite badeballer de hadde tatt med inn på stadion - uten at det hadde noe å si for hjemmelaget.

De trengte ikke hjelp av strandleker mot Hull.

PS! Erik Nevland spilte de siste minuttene, uten å komme til noen sjanser. Bjørn Helge Riise satt på benken hele kampen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling