Fulham-sjefen ville kurere Hangelands skade med ost

Sendte materialforvalter på supermarkedet.

OST PÅ LÅRET:
Brede Hangeland fikk beskjed om å legge ost på låret for å lege en skade. Beskjeden fikk av han daværende Fulham-manager Felix Magath.
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
OST PÅ LÅRET: Brede Hangeland fikk beskjed om å legge ost på låret for å lege en skade. Beskjeden fikk av han daværende Fulham-manager Felix Magath. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Felix Magath er ikke som andre fotballmanagere. Forrige sesong prøvde han å kurere Brede Hangelands lårskade med ost.

Den omstridte tyskeren fikk denne uken omsider sparken som Fulham-manager, og nå begynner stadig flere historier om hans bisarre metoder å lekke ut. The Guardian forteller noen av dem, og en av dem omhandler hans tro på meieriprodukter i kampen mot skader.

Hangeland, som var lagkaptein og nøkkelmann i Fulham-forsvaret, hadde en skade i låret, og klubblege Stephen Lewis satte sammen et behandlingsprogram som skulle få nordmannen klar til kamp.

Ost på låret Magath hadde ingen tro på den erfarne legens ekspertise. I stedet sendte han materialforvalteren til nærmeste supermarked med beskjed om å kjøpe den største osten han fant. Hangeland fikk ordre om å legge seg på massasjebordet med osten på låret, og det skulle ifølge Magath gjøre susen.

Kanskje ikke så rart at skader ødela mye av sesongen for Hangeland. Han nådde aldri sitt vanlige nivå i sesongen som endte med nedrykk for Fulham.

London-klubben er nå sist i mesterskapsserien og på full fart ned til nivå tre. Hangeland, som nå er i Crystal Palace, har vært svært kritisk mot Magaths metoder.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer