Fulham sparket Coleman

Med umiddelbar virkning.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Fulham har bare vunnet sju av 33 kamper denne sesongen, og nedrykksstreken kommer stadig nærmere. Nå har klubben sparket manager Chris Coleman og assistenttrener Steve Kean med umiddelbar virkning.

«Det er skuffende at klubben ikke har noe annet alternativ enn å skille lag (med Coleman)», heter det i en uttalelse på klubbens hjemmeside.

Nå overtar mannen som fram til nå har trent landslaget til Nord-Irland, Lawrie Sanchez, ansvaret de resterende fem kampene. Sanchez har imponert med seiere over blant annet Spania og Sverige i EM-kvaliken.

For Coleman betyr avskjedigelsen slutten på et langt engasjement i London-klubben. Han kom til Fulham som spiller i 1997, men måtte legge opp i 2003 på grunn av skader han pådro seg i et bilkrasj to år i forveien.

Ikke lenge etter at han la opp, overtok han manageransvaret etter franske Jean Tigana.

Fulham har igjen flere tøffe kamper, og skal møte både Arsenal, Liverpool og Reading i sine siste fem kamper.

<strong><B>FERDIG:</strong></B> Chris Coleman tapte begge kampene i påskehelga, og samtidig mistet Fulham-styret tålmodigheten med ham. Nå blir han erstattet av Lawrie Sanchez i de resterende kampene av sesongen. Foto: Sang Tan/AP/SCANPIX
FERDIG: Chris Coleman tapte begge kampene i påskehelga, og samtidig mistet Fulham-styret tålmodigheten med ham. Nå blir han erstattet av Lawrie Sanchez i de resterende kampene av sesongen. Foto: Sang Tan/AP/SCANPIX Vis mer
<B>OVERTAR:</B> Lawrie Sanchez har gjort det bra som sjef for Nord-Irland.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer