Fulham ydmyket Tottenham i FA-cupen

Hangeland og kompani påførte Redknapp hans største tap som Spurs-sjef.

GOD DAG PÅ JOBB: Danny Murphy var sikker fra straffemerket to ganger, mens Brede Hangeland kontrollert bredsidet inn 3-0 til Fulham halvveis ut i første omgang. Mot Tottenhams ti mann, var kampen i realiteten over etter en halv omgang.Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/Ian Kington
GOD DAG PÅ JOBB: Danny Murphy var sikker fra straffemerket to ganger, mens Brede Hangeland kontrollert bredsidet inn 3-0 til Fulham halvveis ut i første omgang. Mot Tottenhams ti mann, var kampen i realiteten over etter en halv omgang.Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/Ian Kington Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Fulham - Tottenham 4-0.

Harry Redknapp opplevde sitt største nederlag som Tottenham-manager da det meste gikk galt mot Fulham på Craven Cottage.

Hadde vertene visst å ta bedre vare på de mange mulighetene som bød seg mot London-rivalenes rufsete og undertallige forsvar, kunne seiersmarginen vært atskillig større enn det imponerende sluttresultatet 4-0.

- Vi fikk en flott start, kom foran og dro også nytte av utvisningen. Det var en fortjent seier, og vi avgjorde det til pause. Det føles godt, for vi har ikke slått Tottenham på en stund, sier klubbkaptein Danny Murphy til ESPN.

Streng utvisning Kampen var i realiteten avgjort, og avansementet til femte runde sikret da Murphy scoret sikkert på sitt andre straffespark på sitt andre straffespark på tre minutter kvarteret ut i kampen.

Spurs ble nemlig redusert til ti mann da viktige Michael Dawson ble utvist for å ha fratatt Moussa Dembele det dommer Phil Dowd vurderte var en opplagt målsjanse.

- Jeg har ikke sett utvisningen, men alle sier det var en streng avgjørelse. Vi mangler folk der bak, og allerede onsdag skal vi ut i kamp igjen med få forsvarere. Kampen startet forferdelig, og etter de to straffesparkene var det hele avgjort. Det var sjeldne feil fra vår side, mener Tottenham-manager Harry Redknapp.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer