Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fulhams første hjemmeseier mot West Ham på 44 år

Riise og Nevland med på sjelden triumf.

SJELDEN SEIER: Stefano Okaka satte den siste spikeren i West Ham-kista da han la på til 3-1 til Fulham, som dermed tok sin første hjemmeseier over London-rivalen på 44 år.Foto: SCANPIX/REUTERS/Paul Hackett
SJELDEN SEIER: Stefano Okaka satte den siste spikeren i West Ham-kista da han la på til 3-1 til Fulham, som dermed tok sin første hjemmeseier over London-rivalen på 44 år.Foto: SCANPIX/REUTERS/Paul Hackett Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||

Brede Hangeland fikk hvile da Fulham med 3-2 søndag tok sin første hjemmeseier mot West Ham på 44 år.

Både Erik Nevland og Bjørn Helge Riise spilte hele kampen for vertene, som spiller europaligafinale mot Atlético Madrid 12. mai.

Roy Hodgsons mannskap er inne i en maratonsesong, men ser ut til å ha krefter i innspurten.

Clint Dempsey ordnet ledelse rett før pause. Etter 58 minutter doblet Fulham ledelsen da Chris Bairds avslutning gikk i mål via Carlton Cole.

Cole rettet opp selvmålet like etter da han reduserte med et hodestøt. Stefano Okaka sørget for 3-1 etter målgivende fra Erik Nevland, mens innbytter Guillermo Franco reduserte til liten nytte på overtid.

Gianfranco Zola er under heftig press i West Hams managerstol. Italieneren er på vei ut fra Boleyn Ground. Det å starte med Franco på benken var neppe helt i tråd med supporternes ønsker.

Den siste tiden har Zolas forhold til klubbeierne surnet. Den tidligere Napoli- og Chelsea-spilleren likte ikke å høre at hele stallen, minus Scott Parker, er til salgs etter sesongen.

At eierduoen David Gold og David Sullivan i tillegg byr på spillere uten å informere manageren har heller ikke vært populært.

For Fulham er det lite å bekymre seg over. Roy Hodgson styrer laget med kyndig hånd. Snart venter europaligafinale.

Først venter sesongens siste hjemmekamp mot Stoke onsdag og serieavslutning borte mot Arsenal til helgen.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!