Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Full baluba med Drillos

Med diverse franske effekter og et eiffeltårn av en hatt på hodet, har Synnøve Svabø svermet rundt Tore André Flo og resten av Drillos i to dager. Lenge nok til å la seg skuffe over et bortimot totalt nykkefritt lite samfunn. - Det er alt for lite krangling og sjalusi blant dem, sier Synnøve.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fredag 17. april er hun tilbake på NRK med en serie som skal gå over fem fredager fra ti til halv elleve om kvelden. Serien mangler foreløpig et navn, men kommer til å inneholde fundamentalt viktig forhåndsstoff til kommende VM-sluttspill i Frankrike.

- Frankrike er jo for oss girls. Når mennene våre vil til Frankrike for å se fotball, så sier vi - ja, da blir vi med og handler, sier Synnøve.

- Dessuten er jo alle heltene våre der borte. Beckham og Cantona, og brasilianere og italienere.

- Hadde VM gått i Ukraina, så hadde det liksom ikke vært like interessant, mener hun.

Drillo reagerte

Synnøve har lett i to dager etter sin norske helt, men måtte reise fra treningsfeltet i Blackburn uten åpenbare sjarmtroll i bevisstheten.

- Solskjær er en sterk kandidat. Men når du tjener 200000 kroner i uka, så bør du jo ta'n litt ut. Skifte ut sofaen og sånt. Men gutten eier jo ikke nykker.

Synnøve har boltret seg i kjent stil blant gutta på Drillos, men ikke til ubetinget glede for landslagssjefen selv. Drillo fant det betimelig å blåse et par sikringer da han mer eller mindre uforberedt havnet midt oppe i ellevillheten.

- Hun skulle få være tilstede i sju minutter. Da det ble veldig mye mer suntes jeg det var greit å si fra, sier Drillo til NTB.

Sans for Drillo

Synnøve tar det som et signal på at Drillos trenger en cheerlady fram mot VM.

- Vi ville sprite opp suppa litt. I stedet ble vi et hår i den. Men det er bare en showsjef i bandet og jeg har stor sans for Drillo. At det er litt nerver, at Drillo er «shaken, not stirred», er et godt tegn.

- Det skal være nerver før et VM. Det lover bra at de er så skjerpa. Jeg sier som Vera Lynn: «We'll meet again», sier hun til NTB.

<B><FULL BA(L)LUBA:</B> Tore André Flo ble utatt for NRKs gale dame, Synnøve Svabø. Sjefen sjøl, Drillo, syntes ikke det var fullst så morsomt.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!