Full fart på gammel vinner

Rosenborg er i siget. Det gir trøbbel for de fleste.

EN SISTE SEIER I 2014:  Stor stemning på Lerkendal da RBK sikret sølvet søndag. Nå er trønderne på gullplass i Klubben i mitt hjerte. FOTO: Ned Alley/ NTB scanpix.
EN SISTE SEIER I 2014: Stor stemning på Lerkendal da RBK sikret sølvet søndag. Nå er trønderne på gullplass i Klubben i mitt hjerte. FOTO: Ned Alley/ NTB scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

KAMPEN om 100 000 kroner strammer seg til. De siste dagene er det blitt kraftig mobilisert rundt Lerkendal. Fjorårets vinner av Klubben i mitt hjerte er i posisjon til å kjempe om en ny triumf. Akkurat nå holder de både Brann og Vålerenga et stykke bak seg.

Nettopp disse tre store fotballklubbene har gjennom hele Klubben i mitt hjerte sin historie vist seg å være de mest populære. Den innbyrdes posisjonen har skiftet fra år til år, med RBK som det mestvinnene og Brann som den klubben som i en enkelt konkurranse har samlet inn flest stemmer.

Kanskje kan det bli det siste målet for Rosenborg-fansen i fotballsesongen 2014? Mens Molde og Odd gjør seg klar til cupfinale og Brann venter på kvalikkamper for å overleve i Tippeligaen, er sesongen egentlig slutt på Lerkendal. Da passer det bra å minne resten av landet om at tidenes beste norske fotballag fortsatt også er den mest populære klubben i Norge.

FORELØPIG er det slett ikke gamle fotballstorheter som truer RBK i sammendraget. Breddeklubbene Forus og Gausel fra Sandnes og Charlottenlund fra Trondheim imponerer med høye stemmetall på andre -og tredjeplass. Så følger Brann, mens VIFs elitelag i fotball har startet årets ellers rekordstore Klubben i mitt hjerte ganske så forsiktige. Nå er Sarpsborg 08 den tredje beste Tippeliga-klubben. Det skulle kanskje bare mangle etter en svært sterk sesong i Østfold-byen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer