Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Full fart på gammel vinner

Rosenborg er i siget. Det gir trøbbel for de fleste.

EN SISTE SEIER I 2014:  Stor stemning på Lerkendal da RBK sikret sølvet søndag. Nå er trønderne på gullplass i Klubben i mitt hjerte. FOTO: Ned Alley/ NTB scanpix.
EN SISTE SEIER I 2014: Stor stemning på Lerkendal da RBK sikret sølvet søndag. Nå er trønderne på gullplass i Klubben i mitt hjerte. FOTO: Ned Alley/ NTB scanpix. Vis mer

KAMPEN om 100 000 kroner strammer seg til. De siste dagene er det blitt kraftig mobilisert rundt Lerkendal. Fjorårets vinner av Klubben i mitt hjerte er i posisjon til å kjempe om en ny triumf. Akkurat nå holder de både Brann og Vålerenga et stykke bak seg.

Nettopp disse tre store fotballklubbene har gjennom hele Klubben i mitt hjerte sin historie vist seg å være de mest populære. Den innbyrdes posisjonen har skiftet fra år til år, med RBK som det mestvinnene og Brann som den klubben som i en enkelt konkurranse har samlet inn flest stemmer.

Kanskje kan det bli det siste målet for Rosenborg-fansen i fotballsesongen 2014? Mens Molde og Odd gjør seg klar til cupfinale og Brann venter på kvalikkamper for å overleve i Tippeligaen, er sesongen egentlig slutt på Lerkendal. Da passer det bra å minne resten av landet om at tidenes beste norske fotballag fortsatt også er den mest populære klubben i Norge.

FORELØPIG er det slett ikke gamle fotballstorheter som truer RBK i sammendraget. Breddeklubbene Forus og Gausel fra Sandnes og Charlottenlund fra Trondheim imponerer med høye stemmetall på andre -og tredjeplass. Så følger Brann, mens VIFs elitelag i fotball har startet årets ellers rekordstore Klubben i mitt hjerte ganske så forsiktige. Nå er Sarpsborg 08 den tredje beste Tippeliga-klubben. Det skulle kanskje bare mangle etter en svært sterk sesong i Østfold-byen.

Ellers stemmes det flittig over hele landet. Nå er 75 000 passert, og det ligger an til ny toppnotering for denne konkurransen. Situasjonen for de som vil stemme fram sin favorittklubb til 100 000 kroner ser slik ut:

1.  Rosenborg
2.  Forus og Gausel
3.  Charlottenlund Spk.
4.  Brann
5.  Sjetne
6.  Rygge Bryteklubb
7.  Sarpsborg 08
8.  Høken
9.  Andenes
10.TØH Bedriftsidrettslag
11.Holmlia Sportsklubb
12.Vålerenga
13.Danseklubben Studio 1
14.Tromsøstudentenes IL
15.TØH Sportsklubb
16.Ishockeyklubben Stavanger
17.NTNUI
18.Nedre Romerike Cheerleaders
19.Nordstrand
20.Nydalen Skiklubb

PS) Husk at alle klubber har også gode vinnersjanser hver eneste hverdag hvis dere klarer å samle 100 stemmer eller flere. I den daglige trekningen er potten fra Nordea på 3x10 000 kroner til din favorittklubb.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling