Full fokus for Rally-Petter

For første gang i karrieren har 28-åringen sagt konsekvent nei til å stille opp i PR-oppdrag.

Henvendelsene flommer inn til Petter Solberg hans apparat snaut to uker før VM-kampen avgjøres i Rally Storbritannia. Et par dager hjemme i Norge er alt den norske rallystjernen får før det bærer til omfattende testkjøring i England.

- Det tar helt av rundt meg nå, så jeg vil bruke dagene hjemme i Norge til å finne nye krefter. Jeg er vanvittig sliten etter de siste ukenes hardkjør, sier Petter Solberg til NTB.

I Wales neste uke vil også Subaru-teamet sette ned foten for å verne om sin gullfugl. En pressekonferanse onsdag før den avgjørende runden er alt Petter Solberg skal i offentlighetens lys. Henvendelsene renner bokstavelig talt inn fra fjern og nær.

- Bunkene av mail og andre typer henvendelser er helt vanvittig. Du vil ikke tro det. Vi gjør en liten greie med Dan Børge Akerø i NRK denne uken, og det er alt, sier Solbergs manager Jim Carlsen.

Solberg kan avgjøre kampen om VM-tittelen selv med å gjenta seieren fra i fjor i Wales. Sammenlagt leder spanske Carlos Sainz og franske Sebastien Loeb VM med 63 poeng. Solberg jager ett poeng bak. Den fjerde føreren med tittelsjanse er briten Richard Burns med 58 poeng.