Full forvirring om Beckham

Er han sparket eller ikke?

(Dagbladet.no:) Det har vært spekulasjoner rundt David Beckhams (31) framtid i Real Madrid i lang tid. I dag kom den endelige avklaringen, trodde alle:

Beckham var ikke lenger ønsket i klubben, og måtte finne seg en ny arbeidsgiver.

- Beckham vil forlate oss. Vi kommer ikke til å fornye hans kontrakt med klubben, sier sportsdirektør Predrag Mijatovic til Sky Italia.

Nå hevder imidlertid en talsmann for Beckham at Mijatovic ble misforstått - og at partene fortsatt er i dialog. 

- Jeg har snakket med Real Madrid om dette, og de sier at det ble forvirring i intervjuet. Det er kommet et tilbud fra Real Madrid, og vi vil møtes for å diskutere det i løpet av de neste dagene, sier han. 

Tidligere dag var en annen av Beckhams talsmenn, Simon Oliveira, svært overrasket over beskjeden fra Bernebeu om at det var slutt på Reals tålmodighet.

- Ingen har sagt noen ting til oss. Vi kan derfor bare forholde oss til at forlengelsestilbudet fortsatt gjelder, sa han til BBC. 

Real Madrid ga i går uttrykk for at de var lei av å vente på et skikkelig svar fra Becks.

ET KYSS FARVEL: David Beckhams dager i Real Madrid går mot slutten. Foto: REUTERS
ET KYSS FARVEL: David Beckhams dager i Real Madrid går mot slutten. Foto: REUTERS Vis mer

Mange interesserte klubber

Den nåværende kontrakten hans går ut i juni, og siden det nå er under seks måneder igjen av den står han fritt til å forhandle med andre klubber. Da gjenstår det bare å se om han selges nå som overgangsvinduet er åpent - eller om han går gratis til sommeren.

David Beckham kom til Real Madrid i 2003, og klubben har siden den gang ikke vunnet et eneste stort trofé.

31-åringen, som etter VM i fjor sommer ble vraket fra landslaget, har vært koblet til en rekke klubber i England, Italia, Spania, Frankrike og USA.

Beckham har fått begrenset spilletid under Fabio Capello denne sesongen - og har bare startet sju kamper.  Han er en av seks seniorspillere som er utelatt fra troppen som skal møte Real Betis i Copa del Rey i morgen.

Debatt

Hvor tror du David Beckham havner

ETTERTRAKTET: Flere europeiske storklubber skal være interesert i Becks.