Full forvirring om Daniel

Sheffield Wednesday benektet i går at de har sendt faks til Molde med bud på Daniel Berg Hestad (23). - Dette skjønner jeg ingenting av, sier sportslig leder i MFK Olav Boksasp.

- Jeg gikk rundt i klubben og spurte om noen sendte faks til Molde torsdag, men ingen visste noe som helst, sa Wednesday-sekretær Graham Mackrell til PA i går ettermiddag. Mackrell jobber tett opp mot manager Danny Wilson, og er mannen som tar seg av overgangssakene i Sheffield-klubben.

- Danny har aldri gitt noen indikasjon på at Hestad er en spiller han er interessert i, sier Mackrell.

Dagbladet konfronterte en forvirret Olav Boksasp med uttalelsene i går kveld.

- Vi sjekket at headingen på faksen stemte og at avsendernummeret tilhørte Sheffield Wednesday. I går snakket jeg personlig med Mackrell. Jeg bekreftet at vi hadde mottatt tilbudet, sier Boksasp.

Han fikk inntrykk av at Wednesday-sekretæren kjente til faksens innhold.

- Mackrell var klar over at Daniel var i utlandet.

- Nei, dette skjønner jeg ikke, gjentar Boksasp.

  • Etter planen skal Berg Hestad sette seg ned sammen med Molde-ledelsen når han kommer hjem fra landskampturneringen i Israel i morgen. 23-åringen ble informert av Boksasp om faksen på torsdag.
<B>PROFF-FORVIRRING:</B> Moldes midtbanestrateg Daniel Berg Hestad ble underrettet om Wednesday-bud på torsdag. Nå avviser Premier League-klubben at de er interessert.