Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mikkel Diskerud skal være klar for Manchester City

Full forvirring om Diskerud: Rapporteres klar for Manchester City

Hevdes å ha signert for 4,5 år.

OVERGANG: Mikkel Diskerud har signert en kontrakt med Manchester City. Det melder i hvert fall Umbro, som er sponsor for nordmannen. Foto: Umbro
OVERGANG: Mikkel Diskerud har signert en kontrakt med Manchester City. Det melder i hvert fall Umbro, som er sponsor for nordmannen. Foto: Umbro Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Ifølge Umbro er norsk-amerikaneren Mikkel «Mix» Diskerud klar for en ny klubb, og det er ingen hvem som helst som skal ha signert midtbanespilleren.

Sponsoren melder at 27-åringen har skrevet under for Manchester City på en 4,5 år lang kontrakt, hvor han skal «fortsette sin fotballutvikling».

Twitter-melding

Hvorvidt man skal tro på rapportene er usikkert. Manchester City selv har ikke skrevet et ord om overgangen på sine hjemmesider eller sosiale medier, og ut ifra det Umbro skriver er det vanskelig å tolke nøyaktig hva avtalen innebærer.

Dagbladet har ikke lykkes i å komme i kontakt med Diskerud selv. Han har lagt ut denne noe uklare meldingen på Twitter etter at utstyrsleverandøren rapporterte om overgangen:

- Stor mulighet

På bildet som Umbro har lagt ut poserer han med et Manchester City-skjerf, og uttaler:

- Dette er en stor mulighet for meg. Jeg gleder meg til å bli en del av menneskene og en organisasjon som strever etter å bringe sporten, verdiene og utstyret til nye høyder. Manchester City er trolig den beste klubben i verden, og Umbro designer de beste klærne, og ikke bare for meg. Begge er historiske merkevarer som vil forme fremtiden til sporten vår.

Flere mener at Diskerud aldri kommer til å spille for City, men trolig vil bli lånt ut til en av samarbeidsklubbene. Han har tidligere spilt for New York City FC, som har samme eiere som Manchester-klubben. En av klubbene som blir nevnt som en potensiell ny utlånsdestinasjon er spanske Girona.

Norsk-amerikaneren ble lånt ut fra den amerikanske klubben til svenske IFK Göteborg i fjor vår, og de skal ha vært interessert i å knytte til seg Diskerud på permanent basis. Nå ser det ut til at større fisker var med i kampen om midtbanespillerens tjenester.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!