Philippe Coutinho

Full forvirring rundt Barca-stjerna

Det hersker uenighet i spanske medier om hvor Philippe Coutinho spiller til høsten. Men mye tyder på at det blir Premier League.

PÅ VEI BORT: Det virker ikke som at Philippe Coutinho har en stor framtid i Barcelona. Foto: BAGU BLANCO / BPI / REX / SHUTTERSTOCK / NTB Scanpix
PÅ VEI BORT: Det virker ikke som at Philippe Coutinho har en stor framtid i Barcelona. Foto: BAGU BLANCO / BPI / REX / SHUTTERSTOCK / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Vinteren 2018 ble Philippe Coutinho klar for Barcelona etter å ha nærmest tvunget seg ut fra Liverpool. Overgangssummen lå på rundt 1,5 milliarder norske kroner totalt, og det var knyttet store forventninger til det tidligere Liverpool-stjerna.

Halvannet år etter overgangen må man kunne si at han ikke har innfridd helt i Barcelona. Etter mange svake prestasjoner og litt benkesliting linkes han nå bort fra katalanerne.

En stund kunne det virke som om Paris Saint-Germain var neste stopp, og at Neymar skulle gå motsatt vei. Men de siste rapportene tyder på at Premier League er mer sannsynlig.

London-klubbene kniver

Men med bare litt over 24 timer igjen av det engelske overgangsvinduet begynner ting å haste for de interesserte klubbene, men også for Barcelona, som visstnok vil kvitte seg med brasilianeren.

De siste to-tre dagene har det blitt rapportert om at Arsenal er i førersetet, og at de er nære en avtale om en leieavtale med Barcelona og Coutinho. Det vil i så fall være Arsenals tredje signering dette overgangsvinduet.

Men tirsdag ettermiddag var det flere journalister som meldte at Arsenals argeste rival, Tottenham, hadde kommet i forkjøpet. De siste rapportene tyder på at Spurs jobber med å få i stand en leieavtale, og at brasilianeren blir å se hos Arsenals rival i stedet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer