Full Gascoigne arrestert - igjen

«Gazza» skal ha tatt strupetak på sikkerhetsvakt.

I TRØBBEL: Paul Gascoigne har slitt med store alkoholproblemer i lang tid. Torsdag ble han arrestert for et angrep på en sikkerhetsvakt.
Foto: Tor Erik H. Mathiesen, Nikon D3, Adobe RGB.
I TRØBBEL: Paul Gascoigne har slitt med store alkoholproblemer i lang tid. Torsdag ble han arrestert for et angrep på en sikkerhetsvakt. Foto: Tor Erik H. Mathiesen, Nikon D3, Adobe RGB.Vis mer

(Dagbladet): Ifølge engelske medier har Paul Gascoigne på ny havnet i trøbbel.

Den tidligere England-stjernen skal torsdag ha møtt opp full på en togstasjon i den engelske byen Stevenage. Der skal han ha tatt strupetak på en sikkerhetsvakt, før han lot sinnet gå utover ekskona Sheryl da hun forsøkte å roe ned situasjonen, ifølge The Mirror.

På glattcelle - Det er to anklager om legemsfornærmelse. Den ene mot en mann som er sikkerhetsvakt på stasjonen. Anklagen gjelder en 46 år gammel mann som tok tak rundt halsen på sikkerhetsvakten. Den andre gjelder et medlem av offentligheten som ankom stasjonen mens dette foregikk, sier en talsmann for politiet i Hertfordshire.

Gascoigne skal ha måttet overnatte i politiarresten, før han ble sluppet fri mot kausjon neste morgen.

Døden nær Tidligere i år sjokkerte «Gazza» en hel fotballverden da han stilte opp offentlig for et veldedig formål i urovekkende form.

På det tidspunktet skal Gascoigne ha vært døden nær. Et månedslangt opphold på en avveningsklinikk i USA ble redningen.

I ettertid har Gascoigne forklart at han hørte tre leger på klinikken gi ham liten sjanse til å overleve. Like etter gikk han inn i et tre dager langt koma.

- Det må inspirere meg til at jeg aldri lar dette skje igjen. Jeg var død. Jeg trodde jeg var på vei ut. Jeg var som et lik, sa han til BBC tidligere i år.