Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Full gass og ny strategi

Over til plan B etter viktig strykning.

VELLYKKET TAKTIKK. Trinitro og Morten M. Ottersen har lykkes med taktikken før. Nå forteller han om hvordan storfavoritten kan slås. Foto: HESTEGUIDEN.COM.
VELLYKKET TAKTIKK. Trinitro og Morten M. Ottersen har lykkes med taktikken før. Nå forteller han om hvordan storfavoritten kan slås. Foto: HESTEGUIDEN.COM. Vis mer

Grip sjansen til å vinne enorme gevinster i V75!

-Trinitro var bedre uten sko framme sist. Det var første gang jeg forsøkte det

Nå går alle fire skoene av!

Trinitro er helt travsikker, så det bekymrer meg ikke at jeg ikke har forsøkt ham skoløs før lørdagens løp. Men jeg vet ikke hvor mye det kan forbedre ham. Det blir spennende.
Jeg mener uansett han har nærmet seg Muscles Wiking B.R. i år i forhold til i fjor.
Det er interessant på lørdag med storfavoritten i bakspor, mener trener og kusk Morten M. Ottersen.

Trinitro prøvde seg med et angrep på oppløpet sist de møttes. Det var i 4-års Stjernen på Bjerke 6. april. Da ble Trinitro blankt avvist.

-Muscles Wiking B.R. vant lett da, men skal vi slå denne hesten, så er i alle fall forutsetningene til stede på lørdag, mener Ottersen.
Det er klart for revansjemøte på Klosterskogen i Habibs Minneløp.

Ny taktikk

Han måtte endre taktikk på morgenkvisten lørdag. Men han har fortsatt et annet syn på startsiden enn de fleste andre, som tror Glideable Volo får teten.

-Jeg kan ta feil, men jeg tror ikke at Glideable Volo er kjapp nok. Innersporet på Klosterskogen er ikke så enkelt, sier Ottersen.
Først trodde jeg Thierry ville ta teten. Men den hesten ble strøket lørdag morgen. Nå håper jeg at det satses for fullt med Classic Star. Den hesten er lynhurtig fra start. Og det er mulig at kusken der også tenker nytt etter at Thierry forsvant. Nå er Classic Star strøket inn et spor, og jeg tror ikke det er noen som kan nekte Classic Star føringen. Det kan også hende at det kjøres med Blue Man Chu fra start. Den kan også nå føringen. Begge disse to skal ha rygg. Det er her jeg håper å komme inn i leken med Trinitro, forteller Ottersen til Dagbladet.

-Jeg har ambisjoner. Får jeg teten, slipper jeg ikke til storfavoritten, avslører Morten M. Ottersen.

-Det blir å kjøre for fullt og komme raskt nok fram med Trinitro, slik at ikke Glideable Volo kommer seg ut et spor foran oss, sier Ottersen.

En sjanse til

Ottersen har med seg to hester fra stallen til Klosterskogen. Den andre skal ut i monteløpet som innleder dagen.
-Hun er i kjempeform og er mye bedre enn resultatene kan fortelle, avslutter Morten M. Ottersen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media