Full Gazza sendt til sykehus

Kollapset utenfor et hotell.

 TIL SYKEHUS:  Fotballegeden Paul Gascoigne sliter fortsatt med rusproblemer. I desember 2011 var han på besøk i Bergen. Foto: Tor Erik H. Mathiesen/Dagbladet.
TIL SYKEHUS: Fotballegeden Paul Gascoigne sliter fortsatt med rusproblemer. I desember 2011 var han på besøk i Bergen. Foto: Tor Erik H. Mathiesen/Dagbladet.Vis mer

Fotballegenden Paul Gascoigne trøbler videre. Den tidligere England-stjernen ble mandag sendt til sykehus etter at han kollapset utenfor et hotell.

«Full og syk» ble Gazza sendt til sykehus, skriver avisen Daily Mirror. Bekymrede fans og vitner så en fullstendig utslitt Gascoigne ligge på gaten utenfor et hotell.

- Han hadde en stokk eller krykke. Vi trodde først det var en eldre, funksjonshemmet mann. Plutselig gikk han i bakken og holdt rundt et trafikkskilt, sier den australske turisten Daniel Stubbe til avisen.

- Jeg så ikke at han falt, bare at han lå der. Han så gammel og syk ut, fortsetter Stubbe.

Flere fotballstjerner har bidratt økonomisk for å gi Gazza hjelp mot rusavhengigheten.

- Jeg håper det beste for ham. Jeg elsker han, han er onkelen min, sier Gascoignes nevø Jay Kerrigan til Mirror.

Rehabilitering I årevis har Gazza slitt med alkohol- og rusproblemer. I forrige uke ble Gazza arrestert på en jernbanestasjon i Stevenage i Nord-London. Han skal angivelig ha gått til angrep på både en vekter og ekskona Sheryl. Han ble senere løslatt mot kausjon.

46-åringen havnet på sykehus i vinter mens han var på rehabilitering for sitt heftige alkoholmisbruk.

Etterpå sto han fram og fortalte at han hadde lagt drikkingen bak seg.

Nå virker det som om den tidligere Newcastle-, Tottenham- og Lazio-spilleren har havnet utpå igjen.

(NTB)