Full klaff for Borgersen

Overrasket alle og slo favoritt fra Luxembourg.

(Dagbladet.no): Årets sommer har så langt vært en suksess for Karoline Borgersen på tennisbanen. I dag slo hun Mandy Minella i en 25 000 dollar turnering i Båstad i Sverige.

Borgersen vant med settsifrene 3-6, 7-5, 7-5.

- Dette var kjempegøy

- Jeg merker at jeg tør å slippe meg mer løs mot slutten av kamper i forhold til tidligere. Jeg spiller mer aggressivt og holder ikke så mye igjen, sier Karoline Borgersen til Dagbladet.no etter seieren i dag.

Det er første gang Borgersen får delta i en 25 000 dollar turnering, en konkurransen hun måtte spille kvalifiseringsturnering for å få delta i.

Med to seire fra kvalen og seier over Minella som er ranket blant de 250 beste i verden, strømmer det inn med poeng på rankingkontoen til Norges beste kvinnelige tennisspiller.

Med dagens seier, og semifinale fra forrige uke i Oslo Open, er det ventet at Borgersen vil klatre rundt 110 plasser på verdensrankingen. Nå er hun rangert som nummer 671 i verden.

Ny tøff motstand

I FRAMGANG: Karoline Borgersen imponerer på tennisbanen. Robert S. Eik
I FRAMGANG: Karoline Borgersen imponerer på tennisbanen. Robert S. Eik Vis mer

I 2. runde møter Borgersen italieneren Giulia Casoni.

- Jeg vet ingenting om henne, og det er kanskje like greit, sier Borgersen.

Casoni er ranket som nummer 310 i verden, og vinner Borgersen denne kampen også, klatrer hun ytterligere på verdensrankingen.