GODE ERSTATTERE: Bengt Berg, Dagbladets hestespill-ekspert, er på ferie, men vikarene leverer varene.  
Foto:  ARNT E. FOLVIK/Dagbladet
GODE ERSTATTERE: Bengt Berg, Dagbladets hestespill-ekspert, er på ferie, men vikarene leverer varene. Foto: ARNT E. FOLVIK/DagbladetVis mer

Full klaff for Dagbladets travtipsvikarer

Spilte inn nær 48 000 kroner i lunsjtravet.

• Spill på hest på www.dagbladet.no/hestesport

(Dagbladet): I Bengt Berg?s feriefravær tar ferievikarene Anne Turid Thales og Tore Bjørn Diskerud seg av travtipsene for Dagbladet hver dag.

I går fikk de dyktige vikarene full klaff på det største forslaget til tipsene for lunsjtravet på Bjerke travbane.

- Vi hadde fire hester i den tredje avdelingen, og så ble fjerdevalget strøket. Da fikk vi inn hesten som vant som reserve, og så hadde vi spilt banker på Lustra Eldar og Cato Antonsen i V5-2, sier Tore Bjørn Diskerud.

- Det handler nok litt om dyktighet siden vi er i miljøet til daglig, men det trengs også en liten porsjon flaks, sier han.  

- Vi har vært i nærheten mange ganger, men det har ikke klaffet med litt større beløp før i dag, sier Anne Turid Thales.

- Men vi har stadig hatt gevinster på mellom 5000 og 15000, sier Thales.

Det betyr at det kan lønne seg for spillerne å følge med på travtipsene til Dagbladet. Det kan gi kjærkomne feriepenger.

Ferievikarene til Bengt Berg gjør en grundig jobb mens han har ferie. Det største forslaget innbragte 47 814 kroner for spillerne som fulgte forslaget til Thales og Diskerud.
 
- Vi kjenner stort sett de fleste hestene, banene og kuskene, og følger med på alle løp hver dag landet rundt, samt Sverige, avslutter Anne Turid Thales.

Anne Turid Thales og Tore Bjørn Diskerud har lang fartstid i travsporten, blant annet som oppasserne til verdensstjernen Steinlager, verdens beste travhest i 2005.

Vinnerrekken og vårt valg:
1.avd: 6 - Tredjevalg
2.avd: 8 - Førstevalg
3.avd: 4 - Sjettevalg
4.avd: 6 - Førstevalg
5.avd: 2 - Åttendevalg