Full kok: United stoppet Liverpool etter VAR-drama

Liverpool og Jürgen Klopp raste mot dommerne etter VAR-involvering. Ole Gunnar Solskjær og Manchester United stoppet rivalens utrolige seiersrekke.

KONTROVERSIELL SCORING: Marcus Rashford setter inn 1-0 etter en perfekt kontring. Liverpool raste mot at den ble godkjent fordi Divock Origi ble felt i forkant av kontringen. Foto: NTB Scanpix
KONTROVERSIELL SCORING: Marcus Rashford setter inn 1-0 etter en perfekt kontring. Liverpool raste mot at den ble godkjent fordi Divock Origi ble felt i forkant av kontringen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Manchester United - Liverpool 1-1 (1-0)

MANCHESTER (Dagbladet): Liverpools vinnerrekke stoppet på 17 kamper, men takket være en sein scoring fikk de med seg et viktig poeng fra Manchester.

Ole Gunnar Solskjær var skuffet etter at seieren røyk mot slutten av kampen.

- Jeg er skuffet på spillernes vegne. Jeg syns de fortjente mer enn det ene poenget følte jeg. De satte oss under press mot slutten, men jeg syns ikke de skapte noen sjanser, sier Solskjær på pressekonferansen etter kampen.

- Jeg har sagt mange ganger at jeg føler vi ikke har fått resultatene vi fortjener, men det hjelper ikke at jeg snakker om det. Vi må vinne kamper. Ett poeng i dag var begynnelsen på noe, men vi er fortsatt skuffet over at vi ikke fikk tre poeng. Vi er ikke glade for at vi fikk ett poeng mot et godt lag, vi må begynne å vinne kamper, sier nordmannen.

Klopp var kritisk til at scoringen til United ikke ble annullert, mens Solskjær roser pipeblåser Martin Atkinson, som han mener var kampens beste «spiller».

- Det er ikke ofte vi kan skryte av dommerne, men han gjorde jobben som han bør gjøre, sier Solskjær, som mener han dømte kampen som om det var et derby, med høyere terskel for frispark

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer