Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Full krangel etter festbildene

Novak Djokovics turnering Adria Tour fikk konsekvenser. Nå blåser det opp til full krangel i tennisverdenen.

FEST: Tennis-stjerna Sascha Zverev er i hardt vær etter at han lovte fansen å gå i isolasjon etter å ha deltatt på en fest med coronasmitte. I stedet dukket denne videoen opp i sosiale medier. Video: Rødt Kort Vis mer

Det er full storm i tennisverdenen i kjølvannet av at verdensener Novak Djokovic (33) arrangerte et tennisstevne midt i coronapandemien.

Djokovic har selv fått påvist covid-19 etter stevnet. I tillegg har han gått ut med en beklagelse da flere andre har blitt syke. Ifølge RT har Djokovic nå fått dødstrusler.

Ifølge den russiske nyhetskanalen er det tagget lite hyggelige budskap på vegger i Kroatia, som er neste stoppested for Djokovics «Adria Tour».

Nå er også Alexander Zverev i hardt vær, etter bilder som viser at han fester på en full bar.

SINNA: Nick Kyrgios. Foto: PEDRO PARDO / AFP
SINNA: Nick Kyrgios. Foto: PEDRO PARDO / AFP Vis mer

Rasende

Tyskeren får så hatten passer av blant andre stjerna Nick Kyrgios.

- Hvor egoistisk kan du være? Du skrev at du skulle selvisoleres i 14 dager. Herregud, mann. Det gjør meg forbanna. Tennisverdenen gjør meg forbanna, sier Kyrgios i en lengre video publisert på Instagram-story.

Zverev skal ha festet på et utested ved Den franske riveriaen. I forkant skal han ha gått ut og lovet at han skulle gå rett i isolasjon etter at det ble påvist smitte i turneringen.

Det er dette som får Kyrgios til å tenne på alle pluggene.

- Seriøst, hvor egoistisk går det an å bli? gjentar Kyrgios.

Det er ikke første gang Kyrgios er kritisk til nevnte Adria Tour. Før turneringa gikk han hardt ut og kalte hele opplegget dumdristig.

Nattklubb-bråk

Det var tirsdag i forrige uke at Djokovic bekreftet at han er coronasmittet.

Djokovics kone Jelena har også fått påvist coronaviruset.

«Da vi ankom Beograd ble vi testet. Mitt resultat er positivt, samme som Jelenas, mens resultatene til våre barn er negative», heter det i pressemeldingen.

Finalen mellom russeren Andrej Rublev og Djokovic ble avlyst etter at det ble kjent at Grigor Dimitrov var blitt smittet. I etterkant av turneringen har flere testet positivt for coronaviruset, deriblant kroatiske Borna Coric, serbiske Victor Triocki og bulgarske Grigor Dimitrov.

Kort tid før ble også Djokovic observert på nattklubb.

- Jeg synes han er et dårlig forbilde, sier den britiske tennisstjerna Dan Evans til BBC.

- Når du har større samlinger med folk som kommer fra alle slags land, så er det en oppskrift for spredning, supplerer Andy Murray.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!