Lillestrøm - Sogndal, 25. serierunde:

Full krangel mellom Edvartsen og LSK-spillerne: - Kynismen lever på Åråsen

Hjalp ikke med rask utlikning.

BLE UTVIST: Frode Kippe (ytterst til venstre) fikk det røde kortet, men det var lenge tvil om det egentlig var Marius Amundsen som skulle hatt det. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
BLE UTVIST: Frode Kippe (ytterst til venstre) fikk det røde kortet, men det var lenge tvil om det egentlig var Marius Amundsen som skulle hatt det. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Lillestrøm - Sogndal 1-2 (0-0)

(Dagbladet): Det vekslet mellom himmel og helvete opptil flere ganger på Åråsen Stadion i kveld, da Lillestrøm tok i mot Sogndal i Tippeligaens 25. serierunde.

For Lillestrøm startet kampen godt, og hadde flere store sjanser i løpet av de første 45 minuttene. Men ballen maktet de ikke få i mål før det nesten var for sent.

For selv om Ifeanyi Matthew svarte raskt da hjemmelaget havnet bakpå 0-1, tapte Lillestrøm viktige poeng nok en gang, etter at Arnold Origi missa i sitt forsøk på å plukke et innlegg fra Teniste.

Der ventet nemlig Ole Amund Sveen, som enkelt sendte Sogndal i ledelsen for andre gang. Da var det tomt for energi hos hjemmelaget.

- Vi kriger oss til tre poeng. Det må du når du møter et sånt lag. Vi må fortsette å ha troa på disse guttene. Vi har kvalitet i laget som kan avgjøre kamper, sa en fornøyd Sogndal-trener, Erik Bakke, til TV 2 etter kampen.

- Han spør hva vi vil skal skje

Den største snakkisen etter kampen er likevel det røde kortet til Frode Kippe.

Det var uenighet hvorvidt det egentlig var Marius Amundsen som burde vært utvist - ikke Kippe, da Amundsen var først på Ramsland, før Kippe også var borti Sogndal-spilleren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer