Full krangel rundt trenerjobben i Åsane

Beskyldningene hagler i 1.-divisjonsklubben Åsane etter at treneren Kjetil Knutsen ikke fikk fortsette i jobben. Han gir klubbens sterke mann Roald Bruun-Hanssen skylden.

Kristiansand  20150830.
Eliteserien fotball 2015: Start-Haugesund 1-3.
Start trener Mons Ivar Mjelde etter eliteseriekampen mellom Start-Haugesund på Sparebanken Sør arena.
Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
Kristiansand 20150830. Eliteserien fotball 2015: Start-Haugesund 1-3. Start trener Mons Ivar Mjelde etter eliteseriekampen mellom Start-Haugesund på Sparebanken Sør arena. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpixVis mer

Onsdag ble Mons Ivar Mjelde ansatt som klubbens nye trener. Knutsen hevder overfor TV 2 at han ikke fikk fortsette i klubben fordi han nektet sønnen til Bruun-Hanssen å spille for A-laget.

Innstillingen fra sportslig leder var at Knutsen skulle fortsette, og han hadde også støtte i spillergruppen.

– Det er mange som lurer på hva som har skjedd. Det har vært en veldig spesiell sak. Først og fremst er jeg veldig glad for støtten fra klubben, spillergruppen og det sportslige apparatet, og for at sportslig leder innstilte meg som trener, sier Knutsen i et intervju med TV 2.

– Årsaken til at jeg ikke fikk fortsette i jobben var at jeg ikke ville spille på lag med klubbens sterke mann, Roald Bruun-Hanssen. Han har hele tiden vært opptatt av at jeg skal rydde plass til sønnen i klubbens A-stall, hevder Knutsen.

– Jeg har sagt nei til dette av sportslige kriterier, sier han. (NTB)