Full krig om Carew

Franske Strasbourg kommer i dag for å forhandle om en mulig overgang for John Carew. Møtet er berammet av Vålerenga, og skjer mot rådgiverens vilje.

Den franske klubben har budt 30 millioner kroner for Carew. Det er agent Rune Hauge som forhandler på vegne av franskmennene. Flod hevder at Vålerenga nærmest presser ham til å forhandle med Strasbourg. Selv vil han at Carew skal dra til Rosenborg.

- Jeg blir mer og mer forundret over Vålerenga. Senest fredag avslo jeg og John et tilbud fra Strasbourg. Likevel berammer Vålerenga og Rune Hauge et nytt møte. Det virker nesten som Vålerenga er desperat på å suge mest mulig penger ut av John, sier Flod til Dagbladet.

Carew har lyst

Flods påstander blir kontant avvist av Vålerengas forhandlingsleder Øystein Stray Spetalen.

- Hvis det er noen som har økonomiske motiver her, så må det være Per A. Flod. Sånn som jeg ser det ønsker han bare å selge Carew til RBK for å sikre seg muligheten til å selge John to ganger. Flod er redd for at Rune Hauge skal stikke av med Carew, sier en tydelig forbannet Spetalen til Dagbladet.

Fire millioner i lønn

Vålerenga-formann Jon H. Nordbrekken hevder at Carew selv har lyst til å møte Strasbourg.

- Jeg har snakket med Carew to ganger i helga, og han sa til meg at han hadde lyst til å møte Strasbourg. Han mente det ville være interessant å høre hva Strasbourg hadde å tilby. Flod stiller krav for å bli med på dagens møte.

- Jeg har krevd en skriftlig henvendelse fra Strasbourg innen klokka ti mandag formiddag, sier han.

Etter det Dagbladet erfarer vil Carew få et tilbud om en årslønn på minimum fire millioner kroner.

KASTEBALL: Vålerenga-stjernen John carew har blitt en brikke i et spill mellom agenter, rådgivere, pengemenn og klubbledere.