Idrettspresident Berit Kjølls hemmelige bruk av PR-byrå

Full krise: Hun er problemet

Denne saken gjaldt prinsipper. Nå gjør Berit Kjøll den selv personlig.

SA INGEN TING: Den nye idrettspresidenten Berit Kjøll valgte å unngå de vanskelige spørsmålene på den åpne pressekonferansen til Idrettsforbundet. Det var en svært dårlig strategi for å skaffe idretten nødvendig troverdighet. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
SA INGEN TING: Den nye idrettspresidenten Berit Kjøll valgte å unngå de vanskelige spørsmålene på den åpne pressekonferansen til Idrettsforbundet. Det var en svært dårlig strategi for å skaffe idretten nødvendig troverdighet. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NÅR den nye idrettspresidenten Berit Kjøll nå nekter å ta selvkritikk på hvilke midler som ble brukt for å få henne i posisjon, tar denne saken en ny vending:

  • Nå er det Kjøll selv som er blitt det store problemet.

I formiddag ble saken forverret ved at Kjøll bekreftet at hun visste at Håndballforbundets innleide PR-byrå hadde bedt storsponsor OBOS skrive et avisinnlegg til støtte for hennes kandidatur, uten å fortelle hvem som sto bak initiativet. Hun syntes det generelt var helt greit at idretten bruker sponsorer på denne måten:

- Det er helt alright det, sa Kjøll.

Men det er det neppe for idrettsbevegelsen.

FOR nå skal idrettsbevegelsen gjennomgå valgkampen til sin nye president. På det første styremøtet denne uka ble det nedsatt en komité som skal lage en rapport til den store ledersamlingen som bevegelsen skal ha i november.

Meningen er å se på idrettens valgkamper generelt, men mandatet gjør klar til full oppvask om alt det skjulte spillet til Håndballforbundet for å få Berit Kjøll i posisjon:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer