Full krise i Brann

Problemene fortsetter for Brann og trener Kjell Tennfjord. I kveld ble laget ydmyket av Strømsgodset på hjemmebane, og etter sju serierunder står laget fremdeles uten en eneste seier.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Spillet på Brann Stadion i dag er rett og slett forferdelig. Det er årsverste i tippeligaen, rapporterte NRK Radiosportens mann fra Bergen. Da spesielt med tanke på Brann-spillerne.

Samtidig viste Jostein Flo akkurat det som skulle til for å tilfredsstille både Strømsgodset og Drillo. Den svære spissen sikret Godset alle poengene med en strålende heading på Brann stadion i dag.

- Jeg vil snakke minst mulig om landslagsuttaket, men nå er jeg er der jeg hadde håpet å være på denne tiden, sa Flo som signaliserte betryggende VM-form. Etter 25 minutter scoret han det avgjørende målet.

Brann klarte aldri å utligne Strømsgodsets ledelse. To ganger reddet gjestenes forsvar på streken. Brann-problemene bare fortsetter, og presset øker på trener Kjell Tennfjord. I går buet nærmere 8 000 bergensere Brann av banen etter en ny skuffende stadionopplevelse.

Like god

- Jeg ser ingen grunn til å vurdere min stilling. Jeg er ikke noe dårligere trener nå enn da vi tok sølv for et halvt år siden. Det er vanskelig å svare på hva vi må gjøre. Vi er et lag i motgang, sa Tennfjord.

Jostein Flo syntes synd på Brann-spillerne.

- Brann virker veldig stresset. Vi opplevde et vendepunkt i dag, men for Brann bare øker presset. Det kan bli verre og verre å snu motgangen etter hvert som resultatene uteblir, sa Flo.

Strømsgodset hadde de fleste og største sjansene de første 75 minuttene, og først det siste kvarteret våknet Brann til en krampaktig og nytteløs sluttspurt. Nærmest scoring kom Egil Ulfstein. Headingen etter corner ble imidlertid reddet på streken av Sander Solberg.

(NTB)

<B>PRESSET ØKER:</B> Kjell Tennfjord er nok ikke Bergens mest populære mann etter at Brann gikk på nok et tap i årets tippeliga. I dag ble Tennfjord og Brann-spillerne regelrett buet ut av banen ved kampslutt.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer