Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Full krise i Tottenham

BARNSLEY (Dagbladet): Barnsley- Tottenham 3-1, 4. runde FA-cupen. - Manager Gross har gitt beskjed om at verken han eller noen av spillerne vil gi en eneste kommentar, var svaret vi fikk fra Tottenham-garderoben. Hvis ikke det betyr krise, har ordet fått ny mening.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg får ikke lov til å si noe, var det eneste Espen Baardsen sa på veien til spillerbussen. I ansiktet hans kunne man lese at det hadde gått ei kule varmt i garderoben. For Tottenham er ute av det som kunne spredt litt glede i den tarvelige Premier League-tilværelsen - FA-cupen - og på toppen av det forlot Jürgen Klinsmann Oakwell på båre.

Alt er rett og slett helsvart.

Baardsen var god

Men ingen må komme og fortelle meg at Espen Baardsen har noe med Tottenham-problemene å gjøre. I går kveld sto han en ny god kamp i mål. Men når 1-0 kommer på en fri heading fra fem meter, 2-0 på en retur etter en kanonredning, og når den tredje limes fast oppe i krysset, er det lite du kan gjøre. Uansett hvem du er.

Tottenhams verdi har falt med over 350 millioner kroner på børsen den siste måneden. Det handler ikke bare om utur på fotballbanen. For gutta som er stjerner i navnet er ikke filla verd der det gjelder.

I går var angrepsduoen Klinsmann/Ferdinand en langsom, tung og ustemt farse.

Bare nesten

Tottenham er per dato fotballsynonymet på et lag som rykker ned. Uansett hva de gjør så vil det seg ikke. Du kan synes litt synd på dem - det var grunn til det i går kveld - men det går fort over.

Og:

Det er derfor de får kjeft og ikke får lov til å snakke om det.

Barnsley benyttet seg av London-lagets elendige glid denne intense cup-kvelden. To ganger scoret de bare sekunder etter at Tottenham hadde hatt eventyrlige muligheter. Den første rappet dommeren da han ga Steven Clemence hans andre gule og marsjordre for filming. Det alle trodde var Tottenham-straffe endte istedet med utvisning.

15 sekunder seinere scoret Ashley Ward for hjemmelaget.

2-0 kom ditto kjapt i bakkant av en trippel-miss av Klinsmann, Ferdinand og Fox. Sol Campbell slo ballen flatt inn foran mål - alle de nevnte bommet. Og fra en fri ball på egen målstrek øste Barnsley på mot Espen Baardsen. Og scoret på det andre forsøket.

Ginola reduserte til ingen nytte et kvarter før slutt. Barnsley drar til femte runde på Old Trafford 15. februar. Og på veien dit hamret de altså den siste spikeren i Tottenhams cup-kiste rett opp i krysset.

Det er lett å forstå de utdelte munnkurvene.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!