Full Liverpott!

LIVERPOOL (Dagbladet): Liverpool- Chelsea 1- 0. Sju gule, to røde, ei brent Owen-straffe og et Thompson-vinnermål i løpet av 45 minutter. En herlig Anfield-omgang, og endelig kunne verdens beste The Kop hyle av rød hals. Vegard Heggem også.

Heggem fikk være med på moroa de siste 20 minuttene, på høyre midtbane med mye rom.

- Du føler du er mer med på seier'n da du er utpå, spesielt i en sånn kamp som dette. Vi trengte virkelig å vinne på hjemmebane, sier Heggem som ikke føler seg satt ut sjøl om han startet på benken, for øvrig en skjebne han deler med mange norske øyproffer.

Ny klubb I

- Vi er så mange spillere i stallen at det nødvendigvis må bli noe benk, men jeg er i vannskorpa til en fast plass.

- På høyre midtbane?

- Det er bra at manageren ser at jeg kan brukes flere steder, men jeg føler vel at høyre back er min plass, sier en glad Heggem.

Stig Inge Bjørnebye (har vært litt småskadd) var ikke i stallen. Det ryktes om at han vil prøve å finne en annen klubb. Kanskje Flo skulle gjøre det også? Han hadde heller ikke i går, foran 44826 på Anfield, noe spesielt å juble over.

Ny klubb II

Flo kom også innpå for en lite strålende Zola de siste tjue, da ledet The Kop og Liverpool 1-0 etter David Thompsons 49-minutters.

- Tore André hadde vår største sjansen til uavgjort i 2. omgang, sier en skuffet Vialli.

Flo fikk et perfekt gjennomspill, men skuddet ble enhåndsreddet av 2. keeper Friedel.

Michael Owen spilte aleine på topp. I 1.omgang ble han det som kan kalles meget ensom spiss. Chelsea dominerte midtbanen, men Jamie Redknapps 30-meters kanon stusset tverrtreet. Rock'n'roll-fotball ble det først etter te og småkaker.

Vanskelig

Dommeren var opptatt av å blåse og blåse og han fikk da også mer enn nok å gjøre med å dele ut åtte gule kort. Pluss to røde.

- Jeg syns vi hadde bra tak på det før hvilen, men da de scoret etter fem minutter og vi fikk Desailly utvist og så Wise, ble det vanskelig, sier Vialli.

På toget nedover til London var vogna vår full, full av blå londonere som sa fuck, fuck og fuck, men de så fram til noen varme dager i Milano (Champions League).