Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Roma knuste Napoli i Serie A

Full Napoli-fiasko hjemme mot Roma

Serie A-leder Napoli gikk på megasmell med 2-4 hjemme mot Roma, mens serietoer Juventus nærmet seg voldsomt i gullkampen i Italia med overtidsseier mot Lazio.

SKUFFET: Napolis kaptein for kvelden, Lorenzo Insigne, murrer etter at Diego Perotti har scoret bortelagets fjerde mål for kvelden. Foto: NTB scanpix
SKUFFET: Napolis kaptein for kvelden, Lorenzo Insigne, murrer etter at Diego Perotti har scoret bortelagets fjerde mål for kvelden. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
  • Napoli - Roma 2-4
  • Lazio - Juventus 0-1

Napoli har ikke vunnet Serie A siden 1990. Klubben kunne ledet med fire poeng med seier mot Roma, men tapet gjorde at bare ett poeng skiller Napoli og Juventus.

Lorenzo Insigne ga Napoli ledelsen etter seks minutter, mens Cengiz Ünder utlignet umiddelbart for Roma. Deretter sørget en Edin Dzeko-dobbel for 3-1 til gjestene fra hovedstaden. Diego Perotti økte til 4-1 før Dries Mertens reduserte på slutten.

Seiersvante Juventus har i tillegg spilt én kamp mindre.

Perfekt Juventus-dag

Paulo Dybala satte inn sitt 15 seriemål for sesongen på imponerende vis da Juventus slo Lazio 1-0. Først slo han tunnel på Lazios Felipe Luiz, før han liggende i duell med Marco Parolo fikk løftet ballen opp i hjørnet tre minutter på overtid.

Juventus jager sitt sjuende strake Serie A-mesterskap og fikk hjelp av rivalen Roma, som noen timer senere snudde 0-1 til en imponerende 4-2-seier på San Paolo.

- Jeg visste ikke om jeg skulle spille 90 minutter, siden var min første kamp på en stund og vi har en storkamp i vente på onsdag, sa Dybala etter å ha sikret Juventus en heldig trepoenger.

Se målet til Dybala her.

Argentineren var tilbake fra lårskade, som har holdt angriperen ute av spill i en måneds tid.

- Jeg følte meg i fint slag og fikk en scoring, men vi må heve oss i London, sa Dybala.

I en meget svak kamp var Dybalas overtidsmål den store beholdning. Juventus må levere på et helt annet nivå i onsdagens returkamp i Champions League mot Tottenham på Wembley.

Det endte 2–2 da lagene møttes i Torino.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!