Full oppvask etter lekkasje

Stabæk-formann Erik Loe erkjenner at hele klubb-ledelsen har dummet seg ut, og gir seg selv én måned til å rydde opp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

De dårlige sportslige resultatene er én ting. Men det toppet seg for Loe da klubben ikke maktet å håndtere oppsigelsen av trener Gaute Larsen på en skikkelig måte.

-  Den største ripa i lakken har ikke klubben fått. Vi har fått større riper i lakken som mennesker. Fordi vi har blitt framstilt som kyniske mennesker som har behandlet en fyr vi har jobbet med i sju år på en svært dårlig måte, nesten umenneskelig, sier Erik Loe til Dagbladet.

Mistet regien

Det er nemlig ingen hemmelighet at det var en meget bitter Gaute Larsen som forlot klubblokalene på Bekkestua tirsdag ettermiddag.

-  Måten Gaute fikk vite om dette på, var ikke bra. På grunn av intern lekkasje fikk Gaute Larsen vite om at han skulle sparkes av en VG-journalist. Slikt skal bare ikke skje, forteller Loe.

Etter samtalen med reporteren gikk Larsen til Stabæk-ledelsen for å få en avklaring. Det fikk han. «Ryktene» var sanne. Og Loe synes det er ille at klubben ikke var i stand til å kjøre en ryddig prosess i en slik følsom personalsak.

-  Vi mistet regien på hvordan dette skulle bli formidlet. Situasjonen var vanskelig nok som den var. Og det gjør ikke situasjonen bedre at Gaute fikk vite om dette fra en journalist.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer