Full oppvask mellom Team Northug og landslagsledelsen

Og nå sover Petter på hotell. Som de andre.

MÅ ENDRE PLANENE: Lars Gilleberg - manager for Petter Northug - utenfor Team Northug-bussen i Toblach. I natt må Northug sove på hotell sammen med resten av landslaget.
Foto: Anders Skjerdingstad / Dagbladet
MÅ ENDRE PLANENE: Lars Gilleberg - manager for Petter Northug - utenfor Team Northug-bussen i Toblach. I natt må Northug sove på hotell sammen med resten av landslaget. Foto: Anders Skjerdingstad / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TOBLACH (Dagbladet): Luksusbussen som skulle være et konkurransefortrinn for Petter Northugs kamp om seieren i Tour de Ski er blitt en ordentlig verkebyll, både for Team Northug og Norges Skiforbund.

Tidligere i dag varslet landslagsledelsen at Petter ikke fikk bruke bussen fordi Northugs manager, Lars Gilleberg, hadde sår hals for noen dager siden. Selv ikke desinfeksjon av bussen var nok til å blidgjøre landslagsledelsen og legene.

Oppvaskmøte Etter et oppvaksmøte mellom Gilleberg og landslagssjef Vidar Løfshus i kveld har landslagsledelsen fått viljen sin.

- Vi har snakket sammen og er enige om at bussen blir stående i Toblach i natt. Det betyr at Petter sover på hotell i Toblach, akkurat som de andre, sier Løfshus til Dagbladet i kveld.

- Lars Gilleberg sa til Dagbladet at dette ikke handler om toppidrett, men om politikk?

- Jeg henger meg ikke opp i hvilke ord som er blitt brukt, men det er ingen tvil om at det har vært for dårlig kommunikasjon mellom oss, sier Løfshus.

Saken død Ifølge Løfshus har ikke Petter Northug vært involvert i beslutningen i det hele tatt, og skal ha innfunnet seg med at han ikke får sove i bussen slik han har planlagt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer