Full ordkrig mellom Benitez og Mourinho: - Pass på dietten

Men Benitez vil helst snakke om fotball.

ORDKRIG: José Mourinho ber Rafael Benitez' kone bekymre seg mer for ektemannens vekt enn å diskutere fotball. Benitez selv vil heller snakke om Real Madrids kamp mot Milan. Foto: AFP PHOTO / JOHANNES EISELE
ORDKRIG: José Mourinho ber Rafael Benitez' kone bekymre seg mer for ektemannens vekt enn å diskutere fotball. Benitez selv vil heller snakke om Real Madrids kamp mot Milan. Foto: AFP PHOTO / JOHANNES EISELE Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

José Mourinho ber Rafael Benitez' kone bekymre seg mer for ektemannens vekt enn å diskutere fotball. Benitez selv vil heller snakke om Real Madrids kamp mot Milan.

- Jeg er trener for Madrid, jeg liker fotball, jeg forstår fotball, og av denne grunn snakker jeg bare om fotball, sa Benitez på en pressekonferanse i Kina onsdag ifølge avisa AS.

Spanjolen ønsket heller ikke å gå nærmere inn på Chelsea-trener Mourinhos påstand om at han ødela Inter.

- Jeg liker å snakke om dagens fotball, som er i Real Madrid, og om framtida som jeg også håper er i Madrid, fortsatte han.

Det hele startet med at Benitez' kone ble sitert av spanske medier på at nok en gang måtte ektemannen hennes rydde opp etter Mourinho. Portugiseren svarte på uttalelsene i kjent stil etter Chelseas kamp mot Barcelona natt til onsdag.

Har du Norway Cup-tips?

Årets Norway Cup arrangeres 26. juli-1. august og er den 43. turneringen i rekken. I år er det meldt på over 1639 lag fra rundt 60 nasjoner.

Har du en finurlig eller morsom historie du mener andre bør lese om, eller rett og slett bare et tips som vi kan kan skrive om? 

Send oss en mail på:
norwaycup@dagbladet.no

- Hun må få noe å gjøre. Dersom hun passer dietten til ektemannen, får hun ikke tid til å snakke om meg, sa Mourinho.

Overganger På pressekonferansen i Kina svarte også Benitez på flere spørsmål om potensielle overganger, blant annet vedrørende Manchester United-keeper David de Gea og Borussia Dortmunds Marco Reus.

- Jeg har et sterkt lag, og jeg er fornøyd med spillerne mine. Når vi kommer tilbake til Madrid skal vi analysere og vurdere. I dag tenker jeg bare på troppen jeg har nå, og den er veldig god.

Laget som skal møte Milan torsdag er ifølge treneren ikke bestemt, men både Karim Benzema og Luka Modric er tilbake på trening og kan være med mot den italienske klubben.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer