OVERGANGEN I VASKEN: Real Madrid og Manchester United var tilsynelatende enige om en overgang i går kveld, før en endring i siste liten skal ha skapt problemer. Papirene kom ikke i havn i tide, og overgangen gikk i vasken.
OVERGANGEN I VASKEN: Real Madrid og Manchester United var tilsynelatende enige om en overgang i går kveld, før en endring i siste liten skal ha skapt problemer. Papirene kom ikke i havn i tide, og overgangen gikk i vasken.Vis mer

Full ordkrig mellom United og Real: - Kom med store endringer som satte avtalen på spill

United kontrer.

(Dagbladet): Det spanske overgangsvinduet stengte ved midnatt i går, og det ikke helt uten dramatikk.

Manchester Uniteds sisteskanse, spanske David de Gea (24) har nemlig vært sterkt ønsket hos den spanske hovedstadsklubben. Han har også ønsket seg sterkt dit selv. Partene var enige om en avtale som ville gi Keylor Navas i retur, men på grunn av det som tilsynelatende var papirrot i tolvte time, gikk overgangen i vasken.

Real Madrid var selvfølgelig skuffet, og publiserte i formiddag en liste med ti punkter der de ga Manchester United all skyld for at overgangen ikke ble noe av.

Fikk første bud i går Nå svarer «de røde djevlene» via en pressemelding på sin offisielle hjemmeside, der de lager ut mot rivalen fra Spania.

Der kommer det blant annet fram at Real Madrid la inn sitt første bud på målvakten først i går. Det til tross for at de har vist stor interesse for de Gea i lengre tid.

«Manchester United søkte ikke Real Madrid for å selge David. Han er et viktig medlem av laget, og i utgangspunktet ville ikke klubben selge ham. Først ved lunsjtider i går kom det første budet på ham.»

I tillegg skal dokumentene ha vært utvekslet i god tid før fristen gikk ut, men i tolvte time (20 minutter før deadline) kom det «store endringer» i dokumentasjonen som satte avtalene på spill, hevder den engelske klubben.

Real Madrids feil? Manchester United hevder at det var Real Madrids feil at overgangen gikk i vasken. Dermed er ordkrigen i gang:

«Slik vi forstår det, gikk ikke avtalene i havn fordi: Real Madrid ikke lastet opp Davids dokumenter til TMS i tide (som Manchester United gjorde). Real Madrid lastet ikke opp Davids dokumenter til den spanske ligaen i tide, ifølge rapportene mer enn 28 minutter etter at fristen gikk ut.»

Ifølge pressemeldinga støttes klubben av FA (det engelske fotballforbundet) i at papirene fra den engelske klubbens side var lastet opp i tide.