Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Full pott for Håkedal/Tørlen

- Vi fant tilbake rytmen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det norske sandvolleyballparet Nila Håkedal og Ingrid Tørlen vant begge kampene i verdensserieturneringen i Polen i dag.

Det norske paret virket slitne etter å ha tatt annenplass på hjemmebane Kristiansand lørdag. Kampen mot det unge britiske paret Shauna Mullin/Denise Johns ble vunnet med 17-21, 21-19 og 19-17.

- Det var tøft. Vi er litt slitne etter Kristiansand samtidig som disse engelske jentene var tøffe i trynet og er lovende spillere på vei opp, sa Nila Håkedal til NTB.

I den andre kampen ble det greie 2-0 (21-12, 21-17) over Saka og Rtvelo fra Georgia. Det georgiske paret er brasilianere som har skiftet statsborgerskap. Sakartvelo betyr for øvrig Georgia på georgisk.

- Vi fant tilbake til den gode rytmen. Det er både varmere her og litt dypere sand enn i Kristiansand. Det er nok årsaken til at vi slet i den første kampen, sa Håkedal.

Det norske paret er sikret minst 9.-plass i turneringen og spiller sin neste kamp i morgen. Det er bare Håkedal/Tørlen som deltar i hovedturneringen i Polen av de norske lagene. De andre ble slått ut i kvalifiseringen.

(NTB)

image: Full pott for Håkedal/Tørlen
SLITNE:
De norske sandvolley-jentene Ingrid Tørlen (t.v.) og Nila Håkedal vant begge sine kamper i Polen i dag, og er sikret minst 9.-plass i turneringen. Foto: Tor Erik Schrøder / SCANPIX
SLITNE: De norske sandvolley-jentene Ingrid Tørlen (t.v.) og Nila Håkedal vant begge sine kamper i Polen i dag, og er sikret minst 9.-plass i turneringen. Foto: Tor Erik Schrøder / SCANPIX Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!