I TRØBBEL: West Hams James Tomkins (t.h.) har sluppet ut mot kausjon etter å ha havnet i trøbbel med politiet natt til søndag. Her i møtet med Chelsea og Samuel Eto'o. Foto: AP / Sang Tan / NTB Scanpix
I TRØBBEL: West Hams James Tomkins (t.h.) har sluppet ut mot kausjon etter å ha havnet i trøbbel med politiet natt til søndag. Her i møtet med Chelsea og Samuel Eto'o. Foto: AP / Sang Tan / NTB ScanpixVis mer

Full Premier League-stjerne angrep politimann utenfor nattklubb

Har sluppet ut mot kausjon.

(Dagbladet): West Hams forsvarsspiller James Tomkins (24) har sluppet ut mot kausjon etter å ha angrepet en politimann utenfor en nattklubb, ifølge Sky Sports.

I en pressemelding skriver politiet i Essex:

«En mann må møte i retten neste måned (januar) etter at han er blitt anmeldt for å ha angrepet en politimann utenfor en nattklubb i Brentwood».

Bråk «Politiet ble kontaktet av sikkerhetsansatte ved Brentwoods Sugar Hut Village like for 00.30 søndag 22. desember etter beskjeder om bråk».

Dårlig oppførsel «Politiet ankom og arresterte James Tomkins før de seinere anmeldte ham for å angripe en politimann, for å motsette seg å bli arrestert og for fyll og dårlig oppførsel på offentlig sted».

• James Tomkins har spilt 12 kamper i Premier League for West Ham denne sesongen.