SUVEREN FART. Cromwell imponerte kraftig på Oslo Grand Prix-dagen på Bjerke, da hesten vant i suveren stil og slo topphester. Foto: HESTEGUIDEN.COM.
SUVEREN FART. Cromwell imponerte kraftig på Oslo Grand Prix-dagen på Bjerke, da hesten vant i suveren stil og slo topphester. Foto: HESTEGUIDEN.COM.Vis mer

Full racerpakke på Cromwell

-Det skal kjøres for fullt, sier treneren.

Klikk her. Det er mulig å vinne 26 millioner!

Det blir full racerpakke på Cromwell i Bergen lørdag.
Det betyr helstengt hodelag og uten sko.
-Det skal kjøres for fullt ja, sier trener Per Oleg Midtfjeld.

Han lar Vidar Hop kjøre i dag. Mens han selv tar en kombinert frihelg med litt jobb ved siden av i København.
-Vi er en gjeng som reiser fast til denne helgen med Copenhagen Cup. Så skal jeg også se litt nærmere på noen hester samtidig, forteller Per Oleg Midtfjeld til Dagbladet.
-Jeg må bare skaffe meg en PC med Rikstoto Direkte i Danmark. Løpet til Cromwell skal jeg få med meg, sier Midtfjeld.
-Det er en stor vinnersjanse.
Cromwell skal til tet, og jeg tror ikke det behøver å koste så mye å komme seg dit. Det er gitt signaler om at Bullchip skal ha ryggløp, sier Per Oleg Midtfjeld.
Det er ikke alltid signaler blir til virkelighet i travsporten. Men det mest fornuftige er at Bullchip får et pent løp etter at han fikk så det holdt sist i det andre kvalifiseringsløpet OGP-dagen.

Aldri vært bedre

Cromwell imponerte på Oslo Grand Prix-dagen, spesielt i kvalifiseringsløpet. Midtfjeld hadde en uvanlig taktikk den gangen.
-Jeg gikk for fullt inn for seier i kvalifiseringen med Cromwell, og prioriterte det løpet framfor finalen. Derfor travet Cromwell barbeint allerede i kvalifiseringen. Jeg gikk for 100.000 kroner som en kvalifiseringsvinner fikk med seg, framfor det dobbelte i finalen. Men så var jo Cromwell svært god i finalen også, forteller Midtfjeld.
Cromwell vant kvalifiseringen på topptiden 1.10,9. I finalen satt hesten fast bak vinneren Local Conch.

Sto over Sverige

Cromwell kunne vært med i Sweden Cup på Solvalla Elitloppshelgen. Men Midtfjeld valgte å stå over.
-Det ble to tøffe løp på Bjerke. Derfor ville jeg gi Cromwell hvile. Og høvene hadde også godt av å stå over litt og vokse seg til igjen. Nå er alt bra, forteller Per Oleg Midtfjeld.

Godt vær

-Det eneste som kan bekymre, er om det er ordentlig bergensvær. Rått og vått vær har aldri vært melodien til Cromwell. Vi har aldri funnet noen feil i halsen eller noe annet sted. Men faktum er at han underpresterer i slike omstendigheter. Men jeg har sjekket på yr. Og det er meldt bra vær.

Jeg forstår alle som spiller Cromwell banker på lørdag, avslutter Per Oleg Midtfjeld.