Full rulle i Newcastle

Newcastle-spillerne er bokstavelig talt ute å kjøre. Clarence Acuna har mistet lappen for fyllekjøring, og i dag krasjet Kieron Dyer Ferrarien sin.

Dyer (23) slapp uskadd fra ulykken som skjedde på bybroa i Newcastle. Den engelske landslagsspilleren hadde en passasjer med i bilen da ulykken skjedde, og passasjeren fikk mindre skader, opplyser politiet.

Det var ingen andre biler involvert i ulykken, melder pressebyrået AFP via NTB.

Dyers kollisjon kommer nøyaktig ei uke etter at hans chilenske lagkamerat Clarence Acuna ble tatt i fyllekjøring _ i fullt sjørøver-kostyme.

Acuna mister førerkortet i to år, og må betale 11 000 kroner i bot, melder Newcastles norske supporterside.

Og det er ingen stolt Acuna som kommenterer episoden som fant sted på vei til et karneval for Newcastle-spillerne:

- Jeg kjørte kun et kort stykke, og jeg valgte å ta bilen fordi jeg var kledd som Kaptein Krok, forklarte Acuna ifølge www.newcastle.no.

- Men det er selvsagt ingen unskyldning for det jeg gjorde. Kjæresten min var akkuat kommet fra Chile og vi var litt sent ute fordi hun hadde laget middag til meg og så skulle vi møte de andre på Quayside. Jeg angrer på det jeg gjorde og aksepterer straffen. Å kjøre 800 meter etter fem halvlitere var tåpelig, sier Acuna.

KRASJET: Kieron Dyer sklir elegant mellom Tugay og Henning Berg. Det gikk ikke like glatt med Dyer i Ferrarien hans over bybroa i Newcastle i dag.