Ryktene rundt Paul Pogba

Full splid om Pogba

Profiler mener Paul Pogba burde selges. Tidligere United-talent Bojan Djordjic sier derimot til Dagbladet at Solskjær bør gjøre alt han kan for å beholde stjerna.

POGBA: Etter det Dagbladet erfarer, var ikke Uniteds største stjerne, Paul Pogba, på treninga før møtet med KBK. Vis mer
  • Følg KBK - Man Utd i Dagbladets livestudio fra klokka 19.

Manchester United og Ole Gunnar Solskjær er på plass i Norge for å spille mot Kristiansund, men samtidig fortsetter ryktene å svirre.

Romelu Lukaku er ikke i Oslo, mens Dagbladet erfarer at Paul Pogba ikke deltok på de røde djevlenes trening på Bislett tirsdag før kveldens kamp.

Pogba har lenge blitt ryktet til Real Madrid og Juventus, og nå råder tidligere United-spiller Teddy Sheringham Solskjær til å selge stjerna og erstatte ham med noen som vil spille for klubben.

- Jeg tror han har irritert mange med sin holdning og oppførsel på Old Trafford. Det vil være best for alle om han dro. La ham gå hvis Real Madrid vil ha ham, uansett hva de betaler, sier Teddy Sheringham til TALKSPORT.

- Bruk pengene til å kjøpe noen som virkelig vil spille for Manchester United. Noen som viser hvor gode de er og hva verdien deres er, fortsetter Sheringham.

- Et uhørt stort tomrom

Den tidligere United-spissen er ikke den første som mener det. United-legenden Gary Neville sa det samme i juni kort tid etter at franskmannen uttalte at han ønsker nye utfordringer.

Bojan Djordjic, som fikk to kamper for Manchester United, beskriver det som en vanskelig situasjon, men mener United burde beholde Pogba.

VIL BEHOLDE POGBA: Bojan Djordjic. Foto: Philip Oldham / BPI / REX / NTB Scanpix.
VIL BEHOLDE POGBA: Bojan Djordjic. Foto: Philip Oldham / BPI / REX / NTB Scanpix. Vis mer

- Jeg ser at Paul Pogba er proff til fingerspissene. Det var litt trist å lese i avisene og se prestasjonene i sesongavslutningen, men med jobben han har lagt ned og prestasjonene i sesongoppkjøringa i betraktning, må det være veldig flott for Ole Gunnar å vite at han kan kontrollere ham, sier Djordjic til Dagbladet.

Svensken, som ble kåret til årets talent i United som 18-åring, mener Solskjær burde gjøre det han kan for å beholde midtbanedirigenten.

- Uansett hva som skrives i avisene, er det et uhørt stort tomrom han kommer til å etterlate hvis han går. Det er en av våre få verdensklassespillere. Det er bare Pogba og David de Gea som er i verdensklasse i den troppen, og derfor er det veldig viktig at overgangsvinduet stenger med en Pogba som fortsatt er i stallen og som vil spille, sier Djordjic.

- Vil spille som Frankrike

Bastian Schweinsteiger, som spilte på Uniteds midtbane sammen med Pogba i to sesonger, mener i likhet med Sheringham at 26-åringen burde få lov til å dra.

- Hvis en spiller ønsker å forlate klubben, burde du ikke stoppe ham. Du trenger spillere som er 100 prosent med klubben og som bryr seg om den, det er den eneste måten du kan overleve på det høyeste nivået og ha suksess, sier tyskeren til BBC Sport.

Schweinsteiger tror derimot at Pogba gjerne blir værende om han får riktige spillere rundt seg.

- Paul er en god spiller, han ser bare etter en klubb der han kan spille på samme måte som han gjør med det franske landslaget, og hvis du gir ham den type lag rundt seg, vil han være glad i United, spår Schweinsteiger.

Spekulasjoner rundt Lukaku

Der Pogba i alle fall er på plass i Norge, glimrer Lukaku ved sitt fravær.

Spissen har ikke vært på banen under sesongoppkjøringa, noe som skyldes skader ifølge Solskjær, men belgieren dempet ikke spekulasjonene da han la ut et bilde på Instagram sammen med sin agent, Federico Pastorello, der det ble skrevet:

- Fortsettelse følger.

Se Ole Gunnar Solskjærs forklaring på hvorfor Lukaku ikke er med i videoen under.

LUKAKU: Manchester Uniteds stjernespiss Romelu Lukaku er sterkt linket vekk fra klubben. Solskjær måtte svare på spørsmål om hvorfor belgieren ikke er i Oslo. Video: Filtvedt / Monge / Løkås / Dagbladet Vis mer

Bojan Djordjic sier til Dagbladet at spissen bør forlate klubben.

- Man prøver å finne en løsning der. Han har også oppført seg respektfullt og har en bra relasjon med Ole Gunnar, og da må klubbene seg imellom - om det er Inter eller Juventus - komme på bølgelengde så han kan dra fra en klubb han ikke vil være i. Vi vil ikke ha en spiller som ikke vil spille for klubben, sier Djordjic.

Romelu Lukaku har lenge vært ryktet til Inter, men i dag hevder Corriere dello Sport at Juventus har slengt seg på i kampen om spissen.

Les mer i saken under.