Full stopp etter pause

Polen virket som et klasselag i en omgang. Så var det helt slutt.

FULL STOPP: : Det så ut som en toppkamp for Robert Lewandowski og Polen, men endte ganske trist. FOTO:   AFP PHOTO/ Aris Messinis.
FULL STOPP: : Det så ut som en toppkamp for Robert Lewandowski og Polen, men endte ganske trist. FOTO: AFP PHOTO/ Aris Messinis. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

DU hadde kanskje heller ikke krysset av for Polen - Hellas i TV-guiden, men etterpå er det lov å sette noen utropstegn. Både ved toppnivået til Polen og Robert Lewandowski, pluss hvor dypt det er mulig å falle for et hjemmelag i sin viktigste fotballkamp.

For uansett hvor vakker førsteomgangen virket, var det bare en strafferedning fra reservekeeper Przemyslaw Tyton som hindret vertene i å falle pladask.

Til slutt var det vanligvis utskjelte Hellas som burde ha vunnet.

SÅ ILLE gikk det heldigvis ikke. Etter EM-gullet for åtte år siden er det definitivt nok med en gresk overraskelse pr. fotballiv. For oss utenfor Hellas vel og merke.

Polen derimot er det mer historisk sus over. Denne utgaven holder riktignok ingen 70-talls klasse, men hadde før pause en fin kombinasjon av kollektivt mot og en herlig spiss.

DET SISTE er som det skal være. Robert Lewandowski kommer fra Bundesliga-mester Borussia Dortmund og en jubelsesong med 29 mål. Det var totaliteten som så lenge kreftene holdt var en overraskelse. For skulle ikke dette vært et hjemmelag uten kvaliteter nok til å spille opp sin klassespiss?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer