Ski-VM 2021: Udnes Weng-søstrene med spøk:

Full storm etter dette

Lotta og Tiril Udnes Weng har blitt rent ned av meldinger etter å ha dratt en spøk på VM-studio torsdag.

SPØK: Tvillingsøstrene Lotta og Tiril Udnes Weng dukket opp på NRK med blåveis og bandasje, noe ikke alle skjønte var en spøk. VIDEO: NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Alt om VM

OBERSTDORF (Dagbladet): Lotta Udnes Weng fikk VM-sprinten spolert av tvillingsøstera Tiril torsdag. I etterkant var hun vært skuffet og luftet sin irritasjon mot søsteren med pressen:

- Jeg blir irritert på henne. Vi har en høy takhøyde, så jeg kommer til å smelle til henne etterpå, sa Lotta Udnes Weng til Dagbladet.

Tiril la seg flat og lovte å stille opp som tjener i dagene framover.

- Jeg må vel krype til korset, og smiske med litt godis og cola. Jeg får være tjeneren hennes de neste dagene.

Mange reaksjoner

Men da søstrene dukket opp på NRKs VM-studio torsdag kveld, så det ut som Lotta hadde gjort alvor av trusselen om at det skulle smelle. Tiril hadde sminka på seg et blått øye, mens søstera hadde bandasjert den ene hånda før de stilte opp i NRKs VM-studio, skriver NRK.

Lotta delte et bilde på Instagram av forkledningen samme kveld. I kommentarfeltet kom det flere meldinger som tydet på at folk ikke tok spøken.

Både i kommentarfeltet og på melding var det mange som reagerte på bildet. Det kunne landslagstrener Ole Morten Iversen fortelle på fredagens pressekonferanse.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer