Ski-VM 2021: Udnes Weng-søstrene med spøk:

Full storm etter dette

Lotta og Tiril Udnes Weng har blitt rent ned av meldinger etter å ha dratt en spøk på VM-studio torsdag.

SPØK: Tvillingsøstrene Lotta og Tiril Udnes Weng dukket opp på NRK med blåveis og bandasje, noe ikke alle skjønte var en spøk. VIDEO: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

OBERSTDORF (Dagbladet): Lotta Udnes Weng fikk VM-sprinten spolert av tvillingsøstera Tiril torsdag. I etterkant var hun vært skuffet og luftet sin irritasjon mot søsteren med pressen:

- Jeg blir irritert på henne. Vi har en høy takhøyde, så jeg kommer til å smelle til henne etterpå, sa Lotta Udnes Weng til Dagbladet.

Tiril la seg flat og lovte å stille opp som tjener i dagene framover.

- Jeg må vel krype til korset, og smiske med litt godis og cola. Jeg får være tjeneren hennes de neste dagene.

Mange reaksjoner

Men da søstrene dukket opp på NRKs VM-studio torsdag kveld, så det ut som Lotta hadde gjort alvor av trusselen om at det skulle smelle. Tiril hadde sminka på seg et blått øye, mens søstera hadde bandasjert den ene hånda før de stilte opp i NRKs VM-studio, skriver NRK.

Lotta delte et bilde på Instagram av forkledningen samme kveld. I kommentarfeltet kom det flere meldinger som tydet på at folk ikke tok spøken.

Både i kommentarfeltet og på melding var det mange som reagerte på bildet. Det kunne landslagstrener Ole Morten Iversen fortelle på fredagens pressekonferanse.

- Forsto alle at dette var en spøk?

- Dem og vi trodde det, men ifølge dem selv har det visst tatt helt av. Det var mange som hadde gått rett på, og det kom mye meldinger til dem og mora hjemme, forteller Iversen på Dagbladets spørsmål.

- Det var bra at det ble avkrefta etter hvert. Dette var en god fleip, som hvert fall vi synes var steikende artig, fortsetter landslagstreneren.

- Vant kampen

Til lørdagens skiathlon er Lotta valgt framfor tvillingsøsteren. Der danner hun det norske laget sammen med Therese Johaug, Heidi Weng, Helene Marie Fossesholm og Anne Kjersti Kalvå.

- For dere som så NRKs VM-studio i går så dere at det hadde vært en durabelig omkamp om den siste plassen mellom Tiril og Lotta. Lotta som dere så vant den kampen, så hun går i morgen. Hun er litt indisponert, så derfor er hun ikke her i dag, fleipet Ole Morten Iversen da han presenterte det norske laget for skiathlonen som begynner 11.45 lørdag.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer