Nicklas Bendtner vil bli trener

Full støtte etter uttalelsen

FCK-trener Ståle Solbakken har troen på at Nicklas Bendtner kan lykkes som trener. - Hvis han har viljen og er dedikert kan det lett gå bra, sier Solbakken.

HAR TROA: Ståle Solbakken mener Nicklas Bendtner kan ha kvaliteter som trener. Foto: Niels Christian Vilmann / NTB scanpix
HAR TROA: Ståle Solbakken mener Nicklas Bendtner kan ha kvaliteter som trener. Foto: Niels Christian Vilmann / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den danske spissen er for tiden klubbløs. 32-åringen er usikker på framtiden som følge av koronapandemien, men legger ikke skjul på at trenerkarriere frister.

- En av de tingene jeg vil bli flink til er å være trener. Det å kunne ta utdannelsen og få det som skal til er noe jeg gjerne vil få til, sier Bendtner i sitt TV-program «Bendtner & Philline».

En som har tro på Bendtners trenerferdigheter, er Ståle Solbakken som trente 32-åringen i FC København fra september 2019 til januar i år.

- Hvis han har viljen og er dedikert, kan det lett gå bra. De andre tingene som har skjedd fra hans egne karriere trenger ikke være et tema, sier Solbakken til Ekstra Bladet.

Mislykket FCK-opphold

Bendtner meldte overgang fra Rosenborg til FCK, men oppholdet i hjembyen København ble ikke helt som forventet.

Dansken fikk seks innhopp og ingen mål i nettkjenninger. Totalt scoret han ett mål – i cupen mot Nordsjælland – på totalt ni kamper.

- Nicklas har et godt fotballhode. Det er det ingen tvil om. I tillegg har han erfaring fra klubber i forskjellige land. I forhold til det taktiske ser jeg ikke noe stå i veien for det, sier Solbakken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer