Full støtte

- Landslagsspillerne har levert sine skriftlige evalueringer av perioden fra før VM i mai til EM-kvalifiseringen. Ingen oppfatter trener Christer Magnussons oppførsel som et aktuelt problem, sier håndballpresident Karl Arne Johannessen til Dagbladet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Han sier også at begge trenerne, Christer Magnusson og Leif Gautestad, var de første som ble evaluert og leverte evaluering til Norges Håndballforbund.

- Det som ble tatt opp var innspill til sportslige forbedringer. Vi er mest opptatt av resultatene og er veldig fornøyd med at laget for første gang har kvalifisert seg til EM.

- Det som Steinar Ege kaller et problem i tilknytning til trener Magnusson, har vi gjort oss ferdig med for et halvt år siden.

- Gravingen rundt Christer Magnussons personlige krise vil jeg betegne som arkeologisk arbeid, sier Karl Arne Johannessen.

Avtalen

Steinar Ege sa til NRK/TV i går at avtalen mellom landslagstrenerne om at Magnusson ikke skal nyte en eneste centiliter alkohol på landslagssamlinger er skremmende og taler for seg.

THW Kiel-keeperen mener at det er en sak for Håndballforbundet.

Håndballpresident Karl Arne Johannessen sier at hele saken er en sak for forbundet:

- I den forstand at vi internt bare skal diskutere følgene av medieoppstyret, presiserer håndballpresidenten.

Hundre prosent støtte

Christer Magnusson var i går sammen med sin sønn i Göteborg, trist og oppgitt over måten han blir framstilt på av Steinar Ege i NRK TV.

- Jeg ville ha slutt på den gamle krangelen, og derfor tok jeg kontakt med Steinar Ege før EM-kvalifiseringen for ca. en måned siden. Men han ønsker åpenbart fortsatt hevn etter at jeg skjelte ham ut fordi han sa nei til laget like før VM i mai.

- Jeg har fått hundre prosent støtte fra spillerne, det er bare Steinar Ege som roter i problemer som definitivt er tilbakelagt, sier Christer Magnusson til Dagbladet.

STØTTER TRENEREN: Landslagskaptein Christian Berge er blant trener Christer Magnussons viktigste støttespillere på og utenfor banen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer